Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener uoči gradskog derbija: Sada tek možemo uživati u igri

Dinamo u subotu protiv Zagreba u Kranjčevićevoj igra prvu utakmicu kao službeni prvak za aktualnu sezonu. Upravo zbog toga trener Modrih Zoran Mamić najavljuje još bolji i opušteniji Dinamo u Kranjčevićevoj.

- Nakon što smo osigurali naslov prvaka siguran sam da neće biti opuštanja, da ćemo nastaviti u istom ritmu i igrati još opuštenije, bolje i više uživati u igri – kaže trener Modrih uoči utakmice protiv Zagreba koji je ove sezone već "izvukao" dva remija protiv prvaka: - Zagreb je dobra, mlada momčad koja protiv Dinama igra neopterećeno jer nemaju što izgubiti. Kao što sam rekao, sada se i mi možemo opustiti i uživati.

 

- Nakon što smo osigurali naslov prvaka siguran sam da neće biti opuštanja, da ćemo nastaviti u istom ritmu i igrati još opuštenije, bolje i više uživati u igri – kaže trener Modrih Zoran Mamić uoči utakmice protiv Zagreba (Kranjčevićeva, subota, 9.5., 17:00)

Kao i prije kada su Mario Mandžukić i Ivica Vrdoljak iz Kranjčevićeve preselili u Maksimir i danas u Ulici pjesnika ima igrača koji su zanimljivi Modrima, ali "sigurno ih neću imenovati", rekao je trener uz smiješak pa nastavio o mogućim promjenama na kraju sezone.

- Nije vrijeme za "kemijanje" nakon dugačke i naporne sezone. Naravno, hoćemo biti sve bolji i na kvalitetan način završiti sezonu tako da neće biti "otkrivanja tople vode" – priča trener pa otkriva plan za posljednjih deset dana: - Zbog kratkog odmora i dugačke sezone iza nas bilo je u planu pustiti neke igrače ranije, ali malo smo promijenili strategiju. Naime, gotovo sigurno ćemo nakon finala Kupa protiv Splita otići u Rovinj i biti tamo skroz do utakmice protiv Rijeke. Tako da će momčad otprilike tjedan dana trenirati "s užitkom".

Jedan od igrača koji bi mogao imati radno ljeto je Angelo Henriquez koji bi svojim sjajnim igrama za Modre mogao izboriti svoje mjesto u čileanskoj momčadi za Copa Americu: - Velika je čast biti dio takve reprezentacije na velikom natjecanju i bilo bi nam drago zbog Angela kada bi bio tamo. Trenutno je na popisu od 30 igrača, a vidjet ćemo hoće li ući u krug igrača koji će ići na natjecanje. Sreća u "nesreći" je što će tamo biti u trenažnom procesu i neće doći nespreman, ali naravno da bi bilo bolje da se uigrava s nama. Ipak, nije to samo naš problem nego situacija koju imaju brojni klubovi.

Za kraj je trener kratko prokomentirao prve utakmice polufinala Lige prvaka u kojima je prednost za prolazak u finale dao pobjednicima prvih utakmica, Barceloni i Juventusu, a ovako vidi rasplet borbe za ostanak u domaćoj ligi: - Zadar i Osijek su u teškoj poziciji, ali još je 12 bodova u igri. Teško je biti pametan i reći što će se dogoditi.

Kopirano!