Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener uoči gradskog derbija: Sigurno nisu bez razloga treći

Modri svoju utakmicu 29. kola prvenstva igraju već u petak (18:00), termin kada standardno svoje domaće utakmice igra naš sljedeći protivnik – Lokomotiva. Dan uoči utakmice trener Modrih Zoran Mamić najavio je susret koji nakon dugo vremena čeka bez izostanaka.

- Igramo protiv ekipe koja nam rezultatski leži i brojke to pokazuju, no uvijek su te utakmice teške, neizvjesne, a često i stresne. Lokomotiva u posljednje vrijeme nema dobre rezultate, ali sigurno nisu bez razloga treći na ljestvici i moramo biti pravi ako želimo ostvariti željeni rezultat – poručio je trener uoči gradskog derbija.

- Čeka nas prvenstvena utakmica protiv ekipe koja nam rezultatski leži i brojke to pokazuju, no uvijek su te utakmice teške, neizvjesne, a često i stresne za nas koji vodimo momčad – kaže trener pa nastavlja: - Isto tako znamo da teren u Kranjčevićevoj nije u idealnom stanju kakvom bismo mi željeli, no moramo se tome prilagoditi i nastaviti seriju koju imamo kao i pripremiti se što bolje za srijedu i Rijeku.

Hoće li trener upravo zbog uzvratne utakmice polufinala Kupa raditi puno promjena u sastavu: - Odmor za srijedu? Sigurno ne mogu svi igrati, a sada ih napokon imamo sve na broju jer nemamo više niti ozljeda niti suspenzija, ali želim što više standardizirati linije tako da mislim da se sastav koji će igrati sutra i onaj protiv Rijeke neće previše razlikovati. Možda tek u jednom ili dva imena.

O Musi

- S obzirom na to da nije prošlo puno vremena otkako se uključio za trening i da je već ovaj tjedan igrao za drugu momčad vjerojatno ipak ovaj vikend još neće igrati, ali od idućeg računam i na njega – rekao je trener Modrih.

Lokomotiva posljednjih par utakmica nije na razini iz prvog dijela sezone: - Moram priznati da su me iznenadili neki njihovi rezultati, ali tako je to s oscilacijama mladih igrača kojih Lokomotiva ima jako puno. Ne uđu u utakmicu na pravi način i "nalete" na razigranog protivnika, ali sigurno nisu bez razloga treći na ljestvici i moramo biti pravi ako želimo ostvariti željeni rezultat – rekao je trener pa biranim riječima nastavio o kolegi na klupi Lokosa: - Trener Ivković i ja imamo vrlo dobar i korektan odnos. Sigurno je jedan od najboljih stručnjaka u našem nogometu koji bez obzira na odlaske, povrede, kartone i dolaske drži Lokomotivu pri vrhu.

Ponovno je jedno od pitanja bilo usmjereno na sustav u kojem će Modri igrati u Kranjčevićevoj na što je trener objasnio: - Naš glavni i prvi sustav je definitivno onaj stari. Ovaj s tri igrača u zadnjoj liniji je rezultat problema s ozljedama iako moram reći da smo o tome razmišljali još na zimskim pripremama. To su dvije opcije, ali moram reći da sve te brojke ne znače previše... 3-5-2, 4-3-3, 4-3-2-1 .... Sve je to slično, ali što recimo vrijedi kada vi zamislite igrati s jednim defenzivnim i dva ofenzivna vezna, protivnik vas stisne i na kraju imate tri zadnja vezna? Važno je da momčad izgleda kompaktno. U bilo kojem sustavu – zaključio je trener Modrih.

Kopirano!