Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener uoči Kupa: Uvjeren sam da neće biti iznenađenja

Dinamo u srijedu u Suhopolju otvara natjecanje u Kupu, a trener Modrih Branko Ivanković uvjeren je u pobjedu i siguran prolaz.

Sedam igrača ostaje u Zagrebu

Na utakmicu u Suhopolje zbog poštede i(li) lakših ozljeda ne idu Zelenika, Pinto, Halilović, Brozović, Sammir, Soudani i Fernandes, a trener Ivanković jasno poručuje: - Uvjeren sam da u Suhopolju neće biti nikakvih iznenađenja i da ćemo sigurnom pobjedom mirno proći dalje.

- Svi znamo kako je kup natjecanje posebno i često bude iznenađenja; ne samo u Hrvatskoj nego u cijelom svijetu. Ipak, uvjeren sam da u Suhopolju neće biti nikakvih iznenađenja i da ćemo sigurnom pobjedom mirno proći dalje – kaže strateg Dinama uoči utakmice.

Očekivano, Modri na put neće voditi nekoliko igrača koji su igrali prije par dana u Osijeku: - Svi naši igrači su u Dinamu s razlogom, zaslužuju biti ovdje i ne dijelimo ih na više ili manje standardne – priča trener pa objašnjava: - Naravno da postoje neki igrači koji su iznijeli veći teret u utakmicama dosad, a budući da nas u sljedećih tjedan dana u Zadru i Bugarskoj čekaju dvije važne i teške utakmice odlučili smo kako će neki propustiti ovaj susret.

Na put u Suhopolje tako zbog poštede i(li) lakših ozljeda neće ići Zelenika, Pinto,Halilović, Brozović, Sammir, Soudani i Fernandes dok ostalih 18 igrača konkurira za utakmicu: - Od momčadi koja će odigrati utakmicu u Suhopolju očekujem dobru igru i sigurnu pobjedu, a bitno je i da se nitko ne ozlijedi – kaže trener i zaključuje: - Dinamovi ciljevi se znaju, a uzmemo li u obzir da se prošle godine dosta rano ispalo u Kupu onda je jasno kako smo ove posebno motivirani i želimo otići do kraja.

Utakmica u Suhopolju počinje u 15:30, a s obzirom na golemi interes koji vlada na tom prostoru sigurno je kako prvake Hrvatske čeka pun stadion i sjajna atmosfera.

Kopirano!