Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener uoči Slavena: Nećemo kalkulirati i želimo pobjedu

Modri u subotu u 15 sati na Maksimiru igraju protiv Slaven Belupa, a dan uoči susreta trener Dinama Zoran Mamić najavio je susret.

O Vugi

- Kapa do poda za sve što postiže i pruža. Vrijedno divljenja, svih mogućih priznanja i čestitki – rekao je trener Modrih o istinskoj legendi našeg nogometa i bivšem igraču Dinama Davoru Vugrincu.

- Čeka nas još jedna utakmica u nizu i želimo je iskoristiti kako bi se na najbolji mogući način pripremili za finale Kupa. Nećemo kalkulirati i istrčat ćemo u najboljem mogućem sastavu – kaže trener u uvodu pa nastavlja o stanju u momčadi: - Duje nije u optimalnom stanju, ali će sigurno igrati dio utakmice. Kažem, igrat ćemo u najboljem mogućem sastavu.

Slaven Belupo se bori za ostanak i sigurno će biti motiviran na Maksimiru: - Naša dužnost je igrati najbolje moguće i dobiti utakmicu. Problemi Slavena ili nekih drugih momčadi su njihovi problemi i nemaju veze s nama. Momčadi koje se bore za ostanak u ligi nisu u takvoj situaciji zbog utakmica s Dinamom... Znamo da su u teškoj situaciji i da su se dignuli u formi, ali mi želimo utakmicu dobiti i tako ćemo i igrati.


Trener je za kraj kratko prokomentirao i sjajne nastupe našeg bivšeg kapetana Luke Modrića: - Što uopće reći o Luki? Sjajan igrač, jedan od najboljih na svijetu i presretan sam jer se radi o igraču koji je igrao u Dinamu te koji nosi dres naše reprezentacije. Sjećam se kada su me prije par godina pitali u jednom izboru koji je najbolji hrvatski nogometaš u povijesti, a moj odgovor je bio: Luka Modrić. To sve govori koliko ga cijenim.

Kopirano!