Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener uoči Splita: Nikome nije lako na Parku mladeži

Modre u subotu u 15 sati na Parku mladeži čeka teška utakmica protiv Splita, a trener Dinama Zoran Mamić uoči susreta opisuje stanje u momčadi.

- Split je jako dobra momčad i to su potvrdili svojim igrama ove sezone kada su skoro ušli u skupine Europske lige te rezultatima koje pružaju u prvenstvu i Kupu. Ipak, nas zanima pobjeda – kaže trener uoči gostovanja Modrih u Splitu (Park mladeži, subota, 15:00).

- Imamo ponovno manjih problema s ozljedama kod nekih igrača, no imamo puno igrača i sigurno će oni koji će istrčati na Parku mladeži biti spremni ostvariti ono što nas zanima, a to je pobjeda – priča trener pa nastavlja o idućem protivniku: - Split je jako dobra momčad i to su potvrdili svojim igrama ove sezone kada su skoro ušli u skupine Europske lige te rezultatima koje pružaju u prvenstvu i Kupu.

Upravo je Split u prošlom kolu odigrao neriješeno s Rijekom i "pomogao" Modrima da odu na šest bodova prednosti: - Da, osim toga odigrali su neriješeno i s Hajdukom i Lokomotivom prije toga što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Uostalom, četvrti su na ljestvici i svakako spadaju u vrh hrvatskog nogometa – rekao je trener koji nije htio nikoga posebno isticati: - Imaju niz kvalitetnih pojedinaca koji mogu biti opasni, ali  su i kao momčad vrlo snažni. Upravo im je ta momčadska igra glavna snaga; posebno na domaćem terenu gdje nikome nije lako.

Kao i obično, bit će promjena u sastavu: - Teško mi je ovoliko prije utakmice govoriti o sastavu, ali sigurno će i te neke manje ozljede koje imamo utjecati na ekipu – kaže trener pa dodaje: - U svakom slučaju mogu reći da će sastav u Splitu biti bliže onome koji je igrao protiv Osijeka nego onome koji je igrao u Opatiji, a za detalje ćemo ipak morati pričekati subotu.

Modri su koncentrirani na utakmicu protiv Splita, a već za par dana je domaći susret protiv Salzburga: - Sigurno da se veselimo i toj utakmici jer želimo biti pravi i razveseliti naše navijače, no idemo redom; prvo utakmica u Splitu, a onda ćemo se posvetiti onoj protiv Salzburga – zaključio je trener Dinama.

Kopirano!