Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener uoči Splita: Želimo se vratiti pobjedama

Modri u subotu (15:00) na Maksimiru igraju protiv Splita, a dan uoči utakmice trener Dinama Zoran Mamić najavio je susret.

- Čeka nas nova utakmica i prilika za povratak pobjedama nakon Osijeka. Želimo od početka pokazati da je izvedba u Osijeku bila loš dan i od početka ćemo biti agresivni, čvrsti i htjeti utakmicu usmjeriti na našu stranu – kaže trener na početku pa nastavlja o idućem protivniku: - Svjesni smo pojedinaca i kvalitete Splita, ali sam siguran da ćemo biti dovoljno koncentrirani da to anuliramo.

O Musi

- Moram priznati da je to enigma i za mene jer na početku nije izgledalo ozbiljno. To je dosta nejasna situacija jer on sve radi bos i nema nikakvih problema. Trči, skače i šprinta, ali čim obuče kopačku ga boli. Jednostavno, nemamo sigurnu dijagnozu što je problem.

Modri su se dobro pripremili za Split koji ima kvalitetnu momčad: - Cikalleshi, Belle, Erceg koji se oporavio, znam da je Rog upitan, a Roce ima kartone. Imaju puno iskusnih igrača, jaki su u prekidima i jednostavno imaju puno dobrih stvari – priča trener pa se okreće svojoj momčadi gdje je zdravstveno stanje sve bolje: - Svi osim Muse i Soudanija konkuriraju za utakmicu. Antolić je normalno trenirao posljednjih dana, čak je radio i dodatno pa ćemo vidjeti hoćemo li ga sutra već koristiti.

Dok Soudani ne konkurira za utakmicu zbog manje rupture mišića koja bi ubrzo trebala biti sanirana situacija s Musom je, čini se, znatno kompliciranija: - Moram priznati da je to enigma i za mene jer na početku nije izgledalo ozbiljno. To je dosta nejasna situacija jer on sve radi bos i nema nikakvih problema. Trči, skače i šprinta, ali čim obuče kopačku ga boli. Jednostavno, nemamo sigurnu dijagnozu što je problem. Čak je rezao kopačke, uzimali smo veće i jednostavno ništa ne pomaže.

- Cikalleshi, Belle, Erceg koji se oporavio, znam da je Rog upitan, a Roce ima kartone. Imaju puno iskusnih igrača, jaki su u prekidima i jednostavno imaju puno dobrih stvari – nahvalio je trener momčad Splita.

Upravo zbog problema koje ima Musa i teške ozljede Pivarića trener Dinama kombinira na lijevom beku između stopera Taravela i desnog beka Matela: - Tu stalno kombiniramo s rješenjima. Matel ipak sedam mjeseci nije bio u ritmu utakmica, a iako je prošao pripreme nije u optimalnom stanju – rekao je trener pa se osvrnuo na podatak kako je u Osijeku za Modre nastupilo devet stranaca:

- U odnosu na prvi dio sezone smo, na neki način, izgubili šestoricu naših igrača. Pivarić, Ademi, Antolić su se ozlijedili, otišli su Čop, Brozović i Šimunić tako da to nije lako nadomjestiti; posebno ne u tako kratkom roku. Ipak, imamo čitavu plejadu mladih igrača koje smo priključili prvoj momčadi i koji će sve više igrati.

Za kraj je trener na pitanje "je li zainteresiran za kupnju dionica Dinama" uz smiješak rekao: - Ne znam li to možda u Hrvatskoj sukob interesa, ali ako ću smjeti rado ću kupiti dionice Dinama.

Kopirano!