Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener uoči uzvrata: Želimo pobjedu i finale (video)

Dan uoči uzvratne utakmice polufinala Kupa protiv Slaven Belupa trener Modrih Zoran Mamić najavio je promjene, ali i novu pobjedu.

- Hvala klubu koji je stao iz nas kada nam je najteže. Veliko hvala svim navijačkim skupinama i svima koji su došli na sprovod te tako odali počast Dugom. Pozivam sve navijače da dođu sutra na utakmicu jer znam da bi Dugi bio sretan vidjeti nas na tribini  - rekao je Slaven Letica, dopredsjednik Udruge veterana BBB. Podsjetimo, GNK Dinamo će sav prihod s posljednje utakmice sezone, 17.5. protiv Hajduka, dati djeci Dugog.

- Nakon odličnog rezultata iz prve utakmice (2:0, nap.a.) i u drugoj utakmici očekujemo dobru igru i pobjedu – rekao je trener pa nastavio o problemima u momčadi: - Ademi ima frakturu nosne kosti, a Soudani temperaturu te imamo još neke posljedice utakmice tako da će sigurno biti novih imena u momčadi.

Dinamo igra u sjajnoj formi te niže pobjede: - Treba biti objektivan jer sigurno postoji emotivno pražnjenje nakon uvjerljive pobjede u derbiju pa postoji opasnost od malog opuštanja; to je možda čak i normalno. Ipak, napravit ćemo sve da se to ne dogodi i da potvrdimo dobru formu te ulazak u finale Kupa – priča trener pa nastavlja: - Kup uvijek nosi iznenađenja, sve je moguće i nikoga ne treba podcjenjivati, ali stručni stožer će napraviti sve kako bismo složili momčad koja će od prve minute igrati onako kako mi želimo. Lakše je to reći nego napraviti, ali nemamo pravo na krivi korak.

- Naši doktori su u ponedjeljak obavili pregled, sve je u redu i mislim da će danas (utorak, nap.a.) sve biti službeno završeno – rekao je trener Modrih o dogovoru Dinama i Barcelone oko Alena Halilovića.

Slaven Belupo u Zagreb dolazi u vrlo teškoj situaciji: - Žao mi je da se klub koji je u našem nogometu ostavio dubok trag nalazi u takvoj situaciji te uz Osijek spada među dvije najlošije ekipe; Dragovoljac ipak kontinuirano igra dosta dobro te ostvaruje i dobre rezultate. Osijek i Slaven su zaista u lošoj seriji -
zaključio je trener Modrih.

 

 

Kopirano!