Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener uoči zadnje utakmice: Želimo pobjedom zaključiti godinu

Dinamo u nedjelju od 15 sati na Maksimiru protiv Slaven Belupa igra posljednju utakmicu ove godine. Uoči susreta trener Modrih Zoran Mamić kaže kako želi godinu i polusezonu završiti pobjedom.

- Čeka nas zadnja utakmica i želimo godinu završiti na najbolji mogući način – pobjedom – kaže trener pa nastavlja: - Svaku utakmicu želimo biti dobri, efikasni i rastrčani, a želimo nastaviti dobar niz koji imamo nakon krize. Igramo protiv Slavena koji je od promjene trenera neporažen, imaju tri pobjede u zadnje četiri utakmice i zabijaju puno golova tako da smo vrlo ozbiljno shvatili ovaj susret.

Trener Modrih protiv Slavena neće moći računati na Pivarića i Brozovića koji imaju žute kartone dok je Andrijašević već nekoliko dana bolestan i također neće konkurirati. U svojoj posljednjoj utakmici za Dinamo, nažalost, neće igrati niti kapetan Josip Šimunić: - Šimunić više od dva tjedna nije trenirao i iako sam ga mislio ubaciti u posljednjoj utakmici jednostavno nije zdrav. Njegova želja je da bila da to napravimo na ovaj način – rekao je trener pa nastavio o kapetanu.

- Zahvalio bih se Šimuniću za krasne tri i pol godine tijekom kojih je dao veliki doprinos u uspjesima kluba: igrali smo po dva puta skupine Lige prvaka i Europske lige te osvojili tri naslova prvaka. Bio je lider u svlačionici, veliko mu hvala na svemu i bilo ga je zadovoljstvo imati u klubu i raditi s njim. Želim mu puno sreće u životu i čime god će se baviti – rekao je trener o kapetanu Šimuniću koji zbog ozljede neće igrati u posljednjoj utakmici prije odlaska iz Dinama.

- Zahvalio bih se Šimuniću za krasne tri i pol godine tijekom kojih je dao veliki doprinos u uspjesima kluba: igrali smo po dva puta skupine Lige prvaka i Europske lige te osvojili tri naslova prvaka. Bio je lider u svlačionici, veliko mu hvala na svemu i bilo ga je zadovoljstvo imati u klubu i raditi s njim. Želim mu puno sreće u životu i čime god će se baviti.

Trener je ovako ocijenio polusezonu iza nas: - U hrvatskom prvenstvu nemam nekih zamjerki. Uvijek može bolje, ali nemamo nijedan poraz, prvi smo i moramo biti zadovoljni. Što se tiče cijele polusezone, ostaje žal zbog prilike u Europi, no to je tako. Ostajem li trener? To ne ovisi samo o meni, ali mi radimo, planiramo pripreme i mislim da ću biti ovdje i na proljeće.

Što se tiče mogućih odlazaka igrača ponude koje su stigle nisu bile dovoljno dobre: - Bilo je nekih ponuda, ali bile su nedovoljno dobre u odnosu na ono koliko ti igrači vrijede. Naš plan je sačuvati momčad, ali ako se pojavi nešto što izlazi iz gabarita kao recimo deset ili više nečega – bilo bi neozbiljno reći da neće biti ništa.

Ipak, neki igrači će otići: - S Ibanezom je napravljen razgovor i on će nas napustiti na zimu, a znate da odlazi i Šimunić. Što se tiče Wilsona, posudba je do ljeta, ali plan je da se on na zimu vrati u Sporting - rekao je trener pa za kraj ispričao oko Soudanija koji zbog Kupa nacija neće s Modrima na pripreme: - On ide na Kup nacija i nećemo ga imati cijele pripreme, ali nije to toliko loše jer će se vratiti u dobrom stanju: tamo će odraditi pripreme i igrati utakmice. Naravno, teško je sada reći koliko će daleko Alžir doći i koliko će on igrati, ali neće doći nespreman.

 

 

Kopirano!