Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener upozorava: Kup je uvijek specifično natjecanje

Modri u srijedu popodne gostuju u Opatiji gdje ih u osmini finala Kupa čeka istoimeni domaćin, a dan uoči utakmice porazgovarali smo s trenerom Zoranom Mamićem koji je uvjeren u prolaz, ali i poziva na oprez.

Dinamo već slavio u Opatiji

Podsjetimo, Dinamo je prije tri godine gostovao kod Opatije na proslavi stotog rođendana kluba. U sjajnoj atmosferi pred punim stadionom Modri su u prijateljskom susretu slavili 3:1, a golove su zabili Krstanović i dva Kramarić dok je za domaćine strijelac bio Vlatković. Iako ovoga puta Dinamo ne dolazi kao "poklon za rođendan" ne bi imali ništa protiv kada bi rezultat bio isti.

- Mislim da nije uopće potrebno govoriti kako smo favoriti u toj utakmici i da, uz dužan respekt domaćinima, u Opatiju idemo po sigurnu pobjedu i prolaz – kaže trener dan prije utakmice pa nastavlja: - Imali smo utakmicu u nedjelju, a već nas u subotu čeka težak ispit u Splitu tako da ćemo i ovoga puta malo kombinirati sastav. Rekao sam već puno puta da su svi igrači u našoj svlačionici s razlogom ovdje i da zaslužuju tu biti, imamo puno utakmica i normalno je rotirati.

Idući protivnik Modrih je u prošlom kolu napravio golemo iznenađenje i iz natjecanja izbacio Zagreb koji ove sezone igra vrlo dobro: - Da, to nam je svakako dovoljno upozorenje da moramo biti maksimalno ozbiljni. Kup je uvijek specifično natjecanje, ne samo kod nas nego svugdje i momčad koja će igrati će morati dati sve od sebe za rezultat koji želimo odnosno prolaz – rekao je trener pa zaključio: - Pa i mi smo odigrali neriješeno sa Zagrebom tako da ako ih je Opatija izbacila onda zaslužuju respekt i znamo da moramo biti pravi.

Modri prema Opatiji putuju na dan utakmice, a novo gostovanje ih čeka već u subotu kada momčad igra protiv Splita.

 

 

 

Kopirano!