Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener zadovoljan: Uvijek je sjajan osjećaj dobiti na Poljudu

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon utakmice na Poljudu gdje je Dinamo još jednom dobio Hajduk i uvjerljivo se plasirao u polufinale Kupa.

- Mislim da je Dinamo zasluženo prošao u polufinale jer smo u dvije utakmice pokazali više od Hajduka – kaže Zoran Mamić pa nastavlja: - Rezultatski ova utakmica nije bila toliko bitna nakon 5:0 iz Zagreba, ali jako mi je draga ova pobjeda. Velike i iskrene čestitke mojim igračima na pobjedi i sjajnoj završnici sezone. Želim im da se što bolje odmore sa svojim obiteljima u praznicima koji slijede jer nas čeka puno posla; vidjelo se to i danas u određenim periodima igre. Ipak, dobili smo na Poljudu i to je uvijek krasna stvar te ono najvažnije večeras.

Prvo pitanje okupljenih novinara je bilo je li postajala mogućnost da Josip Šimunić ne igra na Poljudu na što je trener odgovorio: - Ne, nije uopće bilo upitno hoće li igrati ili ne. Razgovarali smo iz predostrožnosti, ali on je vrhunski profesionalac i čovjek te mu čestitam na tome – kaže trener pa nastavlja o pojačanjima: - Sljedeći tjedan će stoper Taravel s kojim smo sve dogovorili proći liječnički pregled; s klubom je sve dogovoreno. Razmišljamo o još nekim igračima u veznom redu, a bit će i igrača iz našeg kadra. Prodaja? Nema ništa novoga.

Novi trener ima sjajan omjer protiv najvećih rivala: - Da, dvije pobjede i remi. Nadam se nastaviti taj niz – kaže trener kroz smijeh pa je posebno istaknuo Domagoja Antolića: - Stisnuo je zube nakon deset dana pauze, odigrao za ekipu svih 90 minuta i zabio pobjednički gol, ali bilo je dosta dobrih pojedinaca.

Posljednje pitanje bilo je "kako komentirate što su Torcida i Bad Blue Boysi na stadion došli zajedno vrijeđati čelnike Dinama" na što je Zoran odgovorio: - Je li to nešto novo? Toliko se o tome pričalo da bi sve što kažem bilo suvišno.

Kopirano!