Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

U posljednjim minutama: Pavičić se vratio u Dinamo

Dinamo je na samom kraju prijelaznog roka odlučio s posudbe iz Lokomotive vratiti Domagoja Pavičića! 20-godišnji vezni igrač odmah se priključuje prvoj momčadi prvaka.

Datum rođenja: 9.3.1994

Mjesto rođenja: Zagreb

Pozicija: Vezni

Podsjetimo, Domagoj je prošao mlađe kategorije našeg kluba, a u prvoj momčadi Dinama bio je početkom prošle godine. Talentirani veznjak tako je u 12 nastupa za prvu momčad upisao 539 minuta i zabio jedan pogodak da bi novu sezonu počeo na posudbi u Lokomotivi. Ipak, sjajne igre u dresu drugog zagrebačkog prvoligaša vratile su ga u najdraži dres gdje će konkurirati za mjesto u veznom redu.

- Domagoj odlično radi na pripremama i nemojte se iznenaditi ako u bliskoj budućnosti bude kandidat za prvu momčad – govorio je početkom 2014.  na pripremama u Međugorju trener Zoran Mamić. "Bliska budućnost" o kojoj je trener pričao je stigla.

 - Jako sam sretan što se vraćam u Dinamo, ali isto tako bih se puno zahvalio Lokomotivi i treneru Ivkoviću koji su mi u proteklim mjesecima puno pomogli da se dodatno razvijem. Znam da je u Dinamu velika konkurencija i cijenim svakoga, ali isto tako vjerujem u sebe i svoje mogućnosti te znam da se mogu nametnuti treneru Mamiću – rekao nam je Domagoj nakon povratka u Dinamo.

Domagoju želimo dobrodošlicu u najdraži klub i puno sreće!

Kopirano!