Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Uvjerljivi protiv konkurenata i prvi bez poraza: Jesenski prvaci na zasluženom odmoru

Dinamo je u 19 prvenstvenih kola upisao 15 pobjeda uz četiri remija te je nakon više od 20 godina završio polusezonu bez poraza. Modri su do sjajnog rezultata i 49 osvojenih bodova stigli uz gol razliku 48:11, a posebno impresivno zvuči statistika na Maksimiru: 9 pobjeda i remi uz gol razliku 30:3.

Utakmicom protiv Slaven Belupa Dinamo je zaključio polusezonu na način na koji su to većinom i radili – pobjedom. Modri su tako nakon 19 odigranih kola uvjerljivo prva i jedina neporažena momčad lige te ekipa ide na zasluženi odmor do 7. siječnja kada se vraćaju treninzima.

Što se tiče utakmica protiv prva tri pratitelja (Rijeka, Hajduk i Lokomotiva) Dinamo ima svih šest pobjeda uz gol razliku 18:6. Kada se sve zbroji Modri nakon 19 kola imaju lijepu prednost od minimalno sedam, a maksimalno deset bodova ispred Rijeke koja ima utakmicu manje te sigurno idu prema fantastičnom desetom naslovu prvaka.

Modri su upisali fantastičnu petnaestu prvenstvenu pobjedu u 19 kola te uz četiri remija polusezonu završili bez poraza; prvi puta nakon više od 20 godina. Dinamo je posebno impresivan bio na Maksimiru gdje su golove zabili tek Slaven Belupo (dva u 19. kolu) te Zagreb (jedan u 6. kolu) koji je i jedina momčad koja je osvojila bod. Naime, Dinamo u 10 domaćih utakmica ima čak 9 pobjeda uz jedan remi i sjajnu gol razliku 30:3. Što se tiče gostujućih utakmica, Dinamo je i po tome najbolji u ligi: Modri imaju šest pobjeda i tri remija uz gol razliku 18:8.

Modri su uvjerljivi bili i protiv Rijeke pa su tako nakon teško izborene, ali zaslužene 2:1 pobjede u 9. kolu na Kantridi početkom prosinca, u 18. kolu, demonstrirali moć i "pomeli" Rijeku 3:0.

Momčad je nakon utakmice protiv Slaven Belupa otišla na zasluženi odmor, a ponovno okupljanje i početak priprema su zakazani za 7. siječnja. Tri dana kasnije momčad bi trebala ići u Rovinj na prvi dio priprema.

Dinamo je bio posebno impresivan protiv prva tri pratitelja Rijeke, Hajduka i Lokomotive gdje su Modri upisali svih šest pobjeda! Dinamo je, tako, u 2. kolu sjajnim preokretom dobio 4:3 Lokomotivu dok je u "uzvratu" u 11. kolu na Maksimiru završilo 3:0. Što se tiče Hajduka, u 7. kolu je Dinamo na Poljudu došao do fantastičnog preokreta, vratio se u zadnjih 20 minuta nakon 0:2 i s dva pogotka u sudačkoj nadoknadi dobio utakmicu 3:2. Na Maksimiru se, pak, odlukom Hajduka utakmica nije igrala i završila je 3:0 za Dinamo.

Kada se sve skupa zbroji Dinamo je uz gol razliku 48:11 u 19. kola osvojio 49 bodova i uvjerljivo je vodeća momčad lige te ide prema fantastičnom desetom uzastopnom naslovu prvaka.

Kopirano!