Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Veliko pojačanje iz Grčke: Paulo Machado potpisao za Dinamo!

Dinamo je uoči početka priprema za novu sezonu dogovorio dolazak 28-godišnjem portugalskog veznog igrača Paula Machada koji je s prvacima potpisao na tri godine!

Ime i prezime: Paulo Ricardo Ribeiro de Jesus Machado

Datum rođenja: 31.3.1986.

Pozicija: Centralni vezni

Zadnji klub: Olympiakos (Grčka)

Broj na dresu: 10

Modri su osvojili deveti uzastopni naslov prvaka, ali i odmah po završetku sezone nastavili pojačavati momčad za nove izazove koji ih čekaju. Paulo Machado, 28-godišnji portugalski vezni igrač, dolazi u Dinamo iz grčkog Olympiakosa, a s prvacima Hrvatske potpisao je trogodišnji ugovor.

- Htio bih se prije svega zahvaliti svima u Olympiakosu kao i navijačima kluba gdje sam proveo dvije lijepe godine, ali došlo je vrijeme za promjenu. Dinamo je moja sadašnjost i budućnost, sretan sam što sam došao ovdje i siguran sam da ću pomoći klubu ostvariti rezultate – rekao je nakon potpisa ugovora simpatični Portugalac.

Portugalski veznjak karijeru je počeo u Portu da bi nakon nekoliko posudbi u Portugalu otišao u francuski Saint Ettiene. U ljeto 2009. prelazi u Toulouse gdje je tri godine sa 100 nastupa bio standardni igrač nakon čega odlazi u veliki Olympiakos gdje je u dvije sezone odigrao 66 utakmica u kojima je upisao 6 golova i isto toliko asistencija. Paulo je u karijeri nastupao za sve mlade reprezentacije Portugala, a šest puta je igrao za A reprezentaciju.

- Paulo je odličan igrač za kojeg smo sigurni kako će nam donijeti puno dobroga u veznom redu. Iskusan je, a najbolje godine su tek pred njim, dolazi u formi iz velikog kluba s kojim je prije par mjeseci igrao osminu finala Lige prvaka i jako smo sretni što je došao u Dinamo - rekao je sportski direktor i trener Zoran Mamić.

Paulo, bemvindo ao Dinamo!

 


Kopirano!