Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Veliko pojačanje na golu: Eduardo potpisao za Dinamo!

Dinamo je uoči početka sezone doveo veliko pojačanje među vratnicama: portugalskog vratara Eduarda Carvalha! 31-godišnji vratar koji dolazi iz Brage potpisao je s Dinamom trogodišnji ugovor i već za par dana će se priključiti suigračima u Sloveniji!

OSOBNI KARTON

Ime i prezime: Eduardo dos Reis Carvalho

Datum rođenja: 19.9.1982.

Bivši klubovi: Braga, Beira Mar, Vitoria Setubal, Genoa, Benfica, Istanbul

Reprezentacija: 35 nastupa

Trener Modrih Zoran Mamić bio je sretan nakon obavljenog posla: - Velika stvar za sve nas koji radimo u klubu i našem nogometu. Radi se o pravom pojačanju i sigurni smo da će Eduardo donijeti kvalitetu više našoj momčadi – rekao je trener pa objasnio kako je uopće došlo do posla s portugalskim reprezentativnim vratarom: - Iskreno, nismo niti razmišljali o njemu jer nismo mislili da je to realna opcija, ali kada se u Bragi zakomplicirala situacija smo brzo reagirali i doveli ga u Dinamo.

Machado o novom vrataru Dinama

- Jako sam sretan što dolazi tako kvalitetan golman i siguran sam da će biti pojačanje. Izuzetno je snažan, odlično brani i malo je "lud" kao i svi vratari.

Cijeli posao držao se u tajnosti dok Portugal nije završio sa svojim nastupom na Svjetskom prvenstvu tako da je sada posao pred završetkom i sve što je ostalo jest liječnički pregled: - Eduardo će u Zagreb doći početkom idućeg tjedna, odraditi liječnički i potom nam se priključiti na pripremama - rekao je trener o novom vrataru Dinama koji je u Brazilu bio drugi vratar Portugala i upisao jedan nastup.

Što se tiče sadašnjih vratara Modrih, posebno "jedinice" Antonija Ježine trener ima samo riječi hvale: ­- On je radio odlično, griješio kao i svi svjetski golmani tako da je pred njim sigurno velika karijera. Uostalom, samo uz vrhunsku konkurenciju se može držati visoki nivo tako da smo sretni što imamo više kvalitetnih rješenja na vratarskoj poziciji – zaključio je trener Modrih.

Kopirano!