Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Veliko pojačanje: Reprezentativac Marko Rog potpisao za Dinamo!

U tijeku priprema u Sloveniji Modri su dogovorili dolazak jednog od najtalentiranijih mladih igrača u Hrvatskoj koji je zahvaljujući svojim fantastičnim igrama već upisao i nastup za A reprezentaciju: novi igrač Dinama je 19-godišnji Marko Rog!

- Marko je moderan tip nogometaša, brz i okomit, sjajnih motoričnih sposobnosti i igrač koji može igrati više pozicija u ofenzivnom dijelu momčadi. Može donijeti puno toga dobroga našoj momčadi, a ja mu želim puno sreće i zdravlja te prije svega dobrodošlicu u naš klub - rekao je trener Modrih.

Mladić koji u Dinamo dolazi iz Splita bio je oduševljen nakon potpisa 5-godišnjeg ugovora: - Stvarno ne znam kako bih opisao koliko sam sada sretan jer sam postao igrač Dinama. Prije svega bih se želio puno zahvaliti svom bivšem klubu i apsolutno svim ljudima u RNK Split. Proveo sam tamo krasnih godinu dana, hvala im na svemu što su napravili za mene, a isto tako i veliko hvala što su mi omogućili da ostvarim svoj san i potpišem za Dinamo – ispričao je skromni i simpatični Marko koji je rodom iz Nedeljaneca, malog mjesta pored Varaždina, pa nastavio.

OSOBNI KARTON

Ime i prezime: Marko Rog

Datum rođenja: 19.7.1995.

Pozicija: Ofenzivni vezni / krilo

- U nešto više od godinu dana iz treće lige u Dinamo. Presretan sam... Ne trebam uopće reći kako u mom kraju svi navijaju za Dinamo, svi znamo koliko su Modri kvalitetni i što znači Dinamo; u Hrvatskoj i šire. Ovo mi je velika pohvala, znam da je u Dinamu sjajna konkurencija i da su u svlačionici sve redom odlični igrači, no ako su se odlučili za mene onda sigurno misle kako u Maksimiru ima mjesta za mene. Tako razmišljam i ja, cijenim svakoga, ali vjerujem u sebe i svoje mogućnosti i jedva čekam prvi trening i utakmice.

Marko ima  izuzetno zanimljiv nogometni put jer je "okolnim" putem došao do Dinama. Naime, igrao je u trećoj ligi za mladu momčad Varaždina i redovito bio najbolji igrač, a njegov talent uočili su mnogi domaći i strani klubovi. Ipak, najbrži i najkonkretniji je bio Split čije je trenere oduševio u međusobnom susretu i Marko je prošlo ljeto preselio u redove RNK Split. U novom klubu je odmah krenuo sjajno, bio odličan u europskim i domaćim utakmicama, kasnije je došao i poziv izbornika Nike Kovača, a potom i dolazak u Dinamo.

- U nešto više od godinu dana iz treće lige u Dinamo. Presretan sam... Ne trebam uopće reći kako u mom kraju svi navijaju za Dinamo, svi znamo koliko su Modri kvalitetni i što znači Dinamo. Znam da je u Dinamu sjajna konkurencija i da su u svlačionici sve redom odlični igrači, no ako su se odlučili za mene onda sigurno misle kako u Maksimiru ima mjesta za mene, a ja vjerujem u sebe i svoje mogućnosti - rekao je nakon potpisa ugovora novi igrač Modrih Marko Rog.

- Jako smo sretni što smo uspjeli dogovoriti Markov dolazak u Dinamo jer se radi o izuzetno talentiranom, ali i već danas jako kvalitetnom igraču. Marko je moderan tip nogometaša, brz i okomit, sjajnih motoričnih sposobnosti i igrač koji može igrati više pozicija u ofenzivnom dijelu momčadi. U samo godinu dana je bezbroj puta dokazao svoje kvalitete, pomno smo ga pratili i smatramo da može puno dobroga donijeti našoj momčadi. Puno puta sam rekao kako detaljno pratimo našu ligu i kada se pokaže igrač koji kvalitetom na terenu i van njega odgovara kriterijima Dinama onda reagiramo. Marko je sigurno taj igrač, ja mu želim puno sreće i zdravlja i prije svega dobrodošlicu u naš klub – rekao je sportski direktor i trener Modrih Zoran Mamić.

Novi igrač Modrih obavit će liječnički pregled nakon kojeg će se priključiti Modrima na pripremama u Sloveniji.

Marko, dobrodošao u Dinamo!

 

Kopirano!