Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Vraća se "pravi" Fernandes: Sve ovisi o nama i to je odlično

Cijela momčad Dinama radi odlično od samog početka priprema, a nakon Zagreba i Rovinja sjajna radna atmosfera prati Modre i u Španjolskoj gdje smo popričali sa Juniorom Fernandesom jednim od igrača od kojih se, s razlogom, puno očekuje na proljeće.

Ozljeda je iza tebe, odradio si čak nekoliko utakmica na kraju prošle godine, a sada te čeka "ono pravo": - Ne razmišljam više uopće o ozljedi, radim na treninzima i idem na utakmicama do maksimuma. Ozljeda je iza mene, to je dio karijere sportaša i sastavni dio – kaže Junior koji je varirao u izvedbama na kraju polusezone: - Normalno je da sam oscilirao u izvedbama nakon duge pauze. Uvijek sam davao sve od sebe, ali ponekad nije išlo. Kažem, nakon duge stanke je to normalno, ali sada se pripremam s ekipom i bit ću samo bolji.

- Ne razmišljam više uopće o ozljedi, radim na treninzima i idem na utakmicama do maksimuma. Moje igre i rezultati momčadi ne ovise samo o meni, ali naravno da ću dati sve od sebe da budem što bolji i da osvojimo oba trofeja.

Kako podnosiš teške i naporne pripreme: - Pripreme moraju biti takve, tome i služe i zato smo ovdje. Ipak, na koncu će to biti samo dobra stvar za cijelu ekipu pa tako i mene samoga. Ako smo spremniji možemo pružati bolje predstave i izbjeći ozljede – priča nam Junior koji se nada što boljem proljeću: - Moje igre i rezultati momčadi ne ovise samo o meni, ali naravno da ću dati sve od sebe da budem što bolji i da osvojimo oba trofeja. Golovi i asistencije? Svaku utakmicu se trudim napraviti što više kako bih pomogao momčadi, ali ne "patim" od statistike.

Modri su nastavak sezone ulaze sa sedam bodova prednosti ispred Rijeke. Hoće li to biti dovoljno: - Rijeka je dobra momčad, to su pokazali svojim rezultatima i u utakmicama protiv nas, ali mislim da sve ovisi o nama. Ako mi nastavimo dobivati utakmice kao što smo radili u prvom dijelu sezone, posebno protiv glavnih konkurenata kao što smo dobili Rijeku i Hajduk po dva puta, onda ćemo uzeti naslov. Kažem, sve ovisi o nama i to je zapravo odlična stvar.

Jedan od igrača koji konkuriraju za tvoju poziciju je i Marko Pjaca koji je jako mlad, ali je već privukao pažnju mnogih: - Stvarno je golemi talent, ima veliki potencijal i ako ovako nastavi trenirati i raditi pred njim su svakako velike stvari – pohvalio je suigrača Čileanac koji se igrama u Dinamu nada vratiti u reprezentaciju: - Svaki sportaš sanja o nastupima za svoju reprezentaciju pa tako i ja. Bio sam u reprezentaciji prije ozljede i vjerujem da ću se dobrim igrama u dresu Dinama i općenito kvalitetnim rezultatima kluba vratiti u reprezentaciju.

Kopirano!