Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Zagrebački paroh zaželio Modrima sreću protiv Austrije

Na dan prve utakmice play-offa Lige prvaka između Dinama i Austrije Modre je posjetio dugogodišnji zagrebački paroh Milenko Popović te zaželio hrvatskom prvaku puno sreće.

- Moja želja je bila doći u Dinamo i upoznati izvršnog predsjednika kluba Zdravka Mamića jer je dobar čovjek koji živi u skladu s vjerom i pravi je praktični vjernik - rekao je paroh Milenko Popović te zaželio Modrima puno sreće protiv Austrije te u nastavku sezone.

- Dinamu prije svega želim večeras pobjedu, a potom i puno sreće u budućnosti – rekao je paroh koji je 31 godinu u Zagrebu pa nastavio: - Moja želja je bila doći u Dinamo i upoznati izvršnog predsjednika kluba Zdravka Mamića. Kada sam ga upoznao sam dobio potvrdu onoga što sam i prije mislio te zašto sam ga i htio upoznati: gospodin Mamić je dobar čovjek, živi u skladu s vjerom i pravi je praktični vjernik.

Paroh Milenković kratko je pozdravio igrače i zaželio im puno sreće u utakmici, a potom je posjetio i kapelicu Sv. Josipa koja se nalazi na stadionu. Otkrio nam je kako je u bivšoj državi bio na utakmicama Dinama te kako unatoč tome što odlazi u mirovinu nakon više od tri desetljeća u Zagrebu neće "samo tako otići" već planira i dalje živjeti na relaciji Zagreb – Beograd.

Kopirano!