Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Drastična kazna: Zbog huligana prazan istok na Sheriffu!

Strašan udarac primio je Dinamo u subotu iz Uefinog sjedišta u Nyonu kada je u prostorije kluba stigla obavijest o najgoroj mogućoj kazni zbog rasističkih ispada huligana na utakmice Dinamo – Fola Esch  – protiv Sheriffa će tribina istok biti prazna!

Dinamo je zbog diskriminacijskih povika huligana s istočne tribine "Mamiću cigane, odlazi iz svetinje" na utakmici Dinamo – Fola zaradio novu drastičnu kaznu. Osim novih 25 tisuća eura koje će Dinamo uplatiti na račun Uefe Modri su kažnjeni s praznim istokom u sljedećoj europskoj utakmici, a to je ona 3. pretkola Lige prvaka sa Sheriffom!

Dinamo je tako u jednoj od najvažnijih utakmica sezone, utakmicom kojom Dinamo može napraviti veliki korak prema osiguravanju europske jeseni ostao bez podrške navijača koji su htjeli bodriti voljeni klub s istočne tribine. Iako UEFA sama navodi kako je Dinamo poduzeo sve moguće korake kako bi spriječio ovakve incidente, UEFA ima nultu stopu tolerancije prema rasizmu i diskriminaciji, a, nažalost, Dinamo zbog huligana koji prate naš klub ima "debeli dosje" što je također uzeto u obzir prilikom izricanja kazne.

Može li gore? Nažalost, UEFA je jasno rekla da može pa će tako u slučaju ponavljanja istog prekršaja sljedeća kazna iznositi 50.000 eura i potpuno prazan stadion, a kazna iza toga su više od jedne utakmice bez gledatelja, izgubljene utakmice bez obzira na rezultat na terenu, oduzimanja bodova i izbacivanja momčadi iz natjecanja.

Naravno, vjerujemo, nadamo se i molimo kako do toga neće doći.

Nadamo se da će napokon pojedinci postati svjesni kako njihovi povici na tribinama imaju težinu i kako posljedice tih povika plaćaju pravi navijači i klub u čiju se ljubav kunu. Nema gore kazne od nogometne utakmice, sportskog spektakla bez gledatelja, a teško se oteti dojmu kako je pojedincima upravo to i cilj. U trenutku kada je Maksimir najposjećeniji stadion, Dinamo ima osvojeni trofej, sve pobjede te najviše gledatelja na početku sezone onda je jasno kako je ovo veliki udarac.

Neka bude zadnji.

 

Kopirano!