Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Zbog velikog interesa, godišnje ulaznice i dalje u prodaji!

Zbog velikog interesa navijača i brojnih upita posljednjih dana, modri je klub odlučio produžiti rok prodaje godišnjih ulaznica za sezonu 2014/15!

Modri se klub prije nekoliko dana apsolutno zasluženo plasirao u grupnu fazu UEFA Europa lige te je ždrijebom u Monte Carlu smješten u skupinu D. Dinamo će se za što bolji rezultat u Europi boriti s jakim klubovima Celtic FC, FC Red Bull Salzburg i FC Astra, a zbog ''dobrih'' protivničkih imena i odlične igre naše momčadi u posljednje vrijeme, porastao je interes navijača za godišnjim ulaznicama.

Pristupačne cijene ulaznica za cijelu sezonu

Osigurajte za sebe i svoje malene članove obitelji godišnju ulaznicu za sve domaće utakmice Dinama na Maksimiru! Ulaznice vrijede za utakmice MAXtv Prve lige, Hrvatskog kupa i grupne faze UEFA Europa lige! Cijene ulaznica za odrasle iznose 250kn za Sjever, 400kn za Istok i 550kn za Zapad, dok su dječje godišnje ulaznice 50% jeftinije!

Svi zainteresirani koji još nisu osigurali svoju ulaznicu za sve domaće utakmice Dinama na Maksimiru do kraja sezone, moći će i dalje od 2. rujna 2014. kupiti godišnju ulaznicu. Podsjećamo, cijene godišnjih ulaznica iznose 250kn Sjever, 400kn Istok i 550kn Zapad, a ulaznica vrijedi za domaće utakmice MAXtv Prve lige, Hrvatskog kupa i UEFA Europa lige. Osim domaćih utakmica u domaćoj ligi, svi kupci godišnjih ulaznica tako će imati osiguran ulaz na europske utakmice, odnosno utakmice Europa lige, a uloženi novac svakako će im se na kraju isplatiti.

Godišnje ulaznice možete kupiti svaki dan od 10 do 19h na Dinamo ticket pointu, u blizini zapadne tribine stadiona Maksimir. Prilikom kupovine godišnje ulaznice potrebno je predočiti osobni dokument, a ulaznica koja glasi na ime i prezime vlasnika nije prenosiva na drugu osobu.

Online kupovina

Godišnje ulaznice moguće je kupiti i online putem, u web shopu Dinama, a osim online kupovine, svi navijači mogu svoju godišnju ulaznicu kupiti kreditnom karticom i na rate.

Dječja godišnja ulaznica

Također, modri klub od ove sezone u prodaji ima dječje godišnje ulaznice čija je cijena 50% manja od cijene ulaznice za odrasle osobe. Maleni navijači tako mogu cijelu sezonu uživati na utakmicama Dinama uz  godišnje ulaznice po cijenama 125kn Sjever, 200kn Istok i 275kn Zapad.

Za sve članove kluba Dinamo je osigurao i 20% popusta prilikom kupovine godišnje ulaznice, naravno, uz predočenje važeće članske iskaznice prilikom kupovine.

Kopirano!