Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Zdravko Mamić: Trener i stručni stožer imaju bezrezervnu podršku

Nakon utakmice u Opatiji i prolaska Modrih u četvrtfinale Kupa te izjava trenera Zorana Mamića nakon utakmice o svemu se oglasio i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić.

Klub vjeruje u trenera i stručni stožer

- Klub bezrezervno vjeruje u trenera i njegov stručni stožer koji imaju punu podršku Uprave kluba. Sada smo koncentrirani na iduće dvije utakmice koje dolaze jer nam mogu uljepšati jesen, ali nema nikakvog imperativa. Zoran i njegovi kolege su ti za koje sam siguran da će s ovim igračima Dinamu dati novu dimenziju i u godinama ispred nas dodatno uljepšati povijest kluba – rekao je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić.

- Bio sam iznenađen izjavom trenera jer nisam vidio nijedan razlog za tako nešto, a kamoli da uopće pomisli na ostavku. Opet, poznavajući njega, a sigurno ga najbolje poznajem, moram reći da ga razumijem – rekao je izvršni predsjednik pa nastavio: - On stoji iza tih dečki ne 100 nego 300 posto i zato je tako reagirao. Trener i njegov stručni stožer rade najbolje u posljednjih desetak godina i siguran sam da će nas voditi i sljedeće ljeto u novi pohod na Ligu prvaka.

Izvršni predsjednik je jasno poručio: - Klub im bezrezervno vjeruje i trener i njegov stručni stožer imaju punu podršku Uprave kluba – kaže Zdravko Mamić pa objašnjava: - Odigrali smo 24 utakmice od kojih smo 19 dobili, dvije igrali neriješeno i tri izgubili; za sada smo zadovoljni. Tko može takve rezultate uopće dovesti u pitanje? Prema tome, potpuno smo koncentrirani na ove dvije utakmice (Split u prvenstvu i Salzburg u Europi) jer nam te dvije utakmice mogu uljepšati jesen. Međutim, nema nikakvog imperativa.

- Zoran i njegovi kolege su ti za koje sam siguran da će s ovim igračima Dinamu dati novu dimenziju i u godinama ispred nas dodatno uljepšati povijest kluba. Dinamo je u posljednjih deset godina statistički najuspješniji u svojoj stogodišnjoj povijesti, a sljedećih deset godina bit ćemo još bolji i nadmašiti i te uspjehe – zaključio je izvršni predsjednik Modrih.

Kopirano!