Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Zoran Mamić: Lijep je osjećaj na ovakav način dobiti Hajduk

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić bio je očekivano oduševljen nakon utakmice i veličanstvene pobjede Modrih od 5:0!

- Čestitke mojoj momčadi na velikoj pobjedi i sjajnom rezultatu. Naravno da sam jako sretan nakon ovakve pobjede i ne treba govoriti što ona znači za momčad u trenutku kada nismo do sada imali sreće i bili smo kažnjavani u posljednjim minutama. Ovo je melem na neke rane – rekao je sportski direktor nakon utakmice pa nastavio.

- Najveća pobjeda u povijesti Hrvatske? Sigurno je lijep osjećaj kada se uz ovakvu igru i ovakav rezultat dobije najvećeg rivala; zadovoljstvo i sreća su veliki – te nastavio o ozljedi Domagoja Antolića: - Nažalost, čini se kako se radi o rupturi zadnje lože. Ipak, on je u svojoj karijeri imao niz pehova s ozljedama i svaki puta je izlazio jači iz svega tako da sam siguran da će tako biti i ovoga puta.

Za kraj se sportski direktor zahvalio navijačima: - Zahvalio bih se publici koja je danas bila na Maksimiru i koja nas je bodrila, a posvetio bih pobjedu veteranima BBB koji su nastradali neku večer.

 

Kopirano!