Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Zoran Mamić: Otvorili smo nastavak na željeni način, čestitka igračima

Naravno, trener Modrih Zoran Mamić očekivano je bio zadovoljan nakon utakmice i pobjede Modrih u Puli.

Čestitka Igora Pamića

- Čestitka Dinamu na naslovu prvaka; oni su drugi svijet za nas. Naravno, čestitka i mojim igračima koji su dali koliko su mogli i već se okrećemo sljedećim utakmicama koje su naše realnost i u kojima možemo do bodova – rekao je nakon utakmice trener Istre 1961 Igor Pamić.

- Čestitke mojoj momčadi na zasluženoj pobjedi i drago mi je što smo na prvoj utakmici ostvarili željeni rezultat – rekao je trener na početku pa nastavio: - Pripremne utakmice su jedno, a natjecateljske nešto drugo tako da se uvijek pitaš je li dobro ili nije. Nije bilo jednostavno igrati po ovakvom terenu gdje se ne može napraviti brzi protok lopte kada za svako smirivanje lopte treba više dodira, ali s puno strpljenja i angažmana smo zabili tri gola i došli do vrijedna tri boda.

Trener je prokomentirao debi 17-godišnjeg Petra Mamića: - Jako sam zadovoljan kako je igrao, a naravno da mu nije bilo lako jer je ovo "vruć" teren i kvalitetan protivnik tako da mu je debi zaista bio težak, no odradio je jako solidno svoju ulogu i nisam ga izvadio zbog loše igre nego taktičke promjene – kaže trener pa zaključuje o sjajnom Čopu i navodnom "konfliktu s publikom": - Naravno da je lijepo zabiti dva gola, a nisam primijetio da je on tražio sukob. Zabio je dva gola i ja s klupe nisam vidio da ih je ničime provocirao nego se veselio svojim golovima. Kažem, možda ja s klupe nisam dobro vidio.

Kopirano!