Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Zoran Mamić uoči Pule: Želimo nametnuti svoju igru i uzeti bodove

Modri u petak poslijepodne kreću na put prema Puli gdje ih u subotu čeka utakmica 17. kola MAXtv Prve lige protiv Istre. Dan uoči utakmice te prije polaska na put pred okupljene medije došao je sportski direktor Zoran Mamić i najavio kako Dinamo ide – po pobjedu.

- Čeka nas utakmica u Puli koje nam je jedno od nezgodnijih gostovanja te su nam misli uperene i koncentrirani smo isključivo na tu utakmicu. Radi se o momčadi koja nama tradicionalno radi dosta problema i moramo biti maksimalno oprezni i angažirani – rekao je sportski direktor Zoran Mamić koji u Puli neće moći računati na Saida Husejinovića, Josipa Pivarića i Hilala Soudanija.

Utakmica u Puli dolazi nakon reprezentativne stanke koju su Modri odlično iskoristili: - Radili smo jako puno, 16-17 igrača koji su bili ovdje je odlično treniralo desetak dana kroz puno treninga koji su imali vrlo visok intenzitet. Svi su zadatke odradili bez većih problema, atmosfera u momčadi je stvarno odlična, igrači su sjajno raspoloženi i nadam se da će se to vidjeti već sutra na terenu – rekao je Zoran Mamić i čestitao Hrvatskoj na velikom uspjehu.

- Iskoristio bih ovu priliku i čestitao našoj reprezentaciji na fantastično odigranoj utakmici i plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Želim im svu sreću u ždrijebu i dalje u onome što ih čeka.

Popis igrača koji konkuriraju za utakmicu u Puli pogledajte OVDJE.

Naravno, glavna tema bila je sutrašnja utakmica u Puli: - Čeka nas utakmica u Puli koje nam je jedno od nezgodnijih gostovanja te su nam misli uperene i koncentrirani smo isključivo na tu utakmicu. Naravno, vremenske (ne)prilike i teren koji nas čekaju neće biti idealni niti će pomoći samoj kvaliteti utakmice, ali njima će biti kao i nama. U svakom slučaju od početka želimo nametnuti našu igru i upisati pobjedu te se tako pripremiti za sljedeće utakmice – rekao je sportski direktor pa nastavio o Istri.

Što je sportski direktor rekao o Felixu Magathu, Josipu Šimuniću, pojačanjima i drugim aktualnostima pogledajte OVDJE.

- Igor radi jako dobar posao unatoč tome što svake sezone ostane bez nekoliko igrača. Uvijek "iz rukava izvuče" igrače koje drugi ne zapaze i na tome mu svakako treba čestitati. Radi se o momčadi koja nama tradicionalno radi dosta problema i moramo biti maksimalno oprezni i angažirani – kaže Zoran Mamić koji u Puli neće moći računati na Saida Husejinovića, Josipa Pivarića i Hilala Soudanija: - Prva dvojica su ozlijeđeni, a Soudani se još nije vratio iz Alžira. Naravno, oni su ostvarili veliki uspjeh nakon kojega su imali primanja kod premijera, predsjednika i slične obaveze pa je dobio dozvolu ostati duže, a s obzirom na štrajk u Zagrebu ne znamo niti kojom bi se linijom mogao vratiti -  zaključio je Zoran Mamić na temu utakmice, a što je rekao o ostalim aktualnim temama pogledajte OVDJE.

 

Kopirano!