Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Veselo druženje

Bikers Beer Factory se ponovno zaplavio: U sjajnoj atmosferi održan novi kviz znanja o Dinamovoj povijesti

Autor fotografije: Matija Habljak/PIXSELL

Ponukani odličnim povratnim reakcijama nakon kviza održanog početkom prosinca prošle godine, Dinamo je u srijedu 24. travnja ponovno održao Pub kviz u Bikers Beer Factoryju.

Na veselom druženju u plavim bojama, u odličnoj atmosferi i u društvu velikog broja navijača i pristalica kluba te pojedinih prvotimaca Dinama, zajedno smo testirali znanje o bogatoj povijesti kluba i pritom se sjajno zabavili.

Ponovno nas je razveselio velik odaziv, još veći no što je to bio slučaj u prosincu, o čemu govori i podatak da je na kvizu sudjelovalo preko 80 ekipa! Visok entuzijazam i ljubav prema Dinamu prikazan je od strane svih sudionika, kao i zavidna razina znanja koja je u "Bikersu" ipak bila u prvom planu.

Ovim putem čestitamo pobjednicima kviza, timu pod nazivom „Dežurni pakasin“, drugoplasiranoj ekipi "Volonteri futsal Dinama", te osvajačima trećeg mjesta, timu "Teberio i Rasmussen". Spomenimo i to kako je ekipa sastavljena od Dinamovih prvotimaca pod nazivom "Igralci" osvojila sjajno 5. mjesto. Ekipu su sačinjavali sljedeći prvotimci: Sandro Kulenović, Martin Baturina, Tibor Halilović, Gabriel Vidović i Fran Brodić. 

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su se odazvali i sudjelovali na kvizu, a istovremeno vas pozivamo na novo druženje koje će se održati povodom 113. rođendana Dinama, već u petak 26. travnja na Cvjetnom trgu od 18 sati. Više detalja pročitajte OVDJE. 

Fotografije s kviza uz potpis autora možete preuzeti OVDJE. (Autor: Alen Szabo/GNK Dinamo) 

 

 

 

Kopirano!