Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener nakon remija:

Idemo po dobar rezultat u Salzburg

Autor fotografije: Pixsell/Sanjin Strukić

Trener Dinamo Zlatko Kranjčar prokomentirao je utakmicu sa Salzburgom na konferenciji za medije: - Ušli smo u utakmicu jako dobro, kontrolirali smo igru i imali dobar posjed lopte. Falilo nam je u završnici odlučnost i kvalitetan pas da bismo došli u vodstvo. U drugom smo dijelu malo izgubili kontakt igru i tu su gosti kroz svoje kvalitete došli do vodstva. Moja momčad ipak nije posustala, tražila je način za izjednačenje i mislim da je remi zaslužen.

Osim dobre igre Modrih trener je pohvalio i navijanje na Maksimiru: - Pohvalio bih navijače koji su nam bili velika podrška i nisu gubili nadu. Zaslužili su svaku pohvalu. Šanse su nam dalje u uzvratu 50-50 i mislim da možemo u Salzburgu postići gol. Bit će neizvjesno do samog kraja.

Predstavnike medija zanimalo je što se dogodilo s kapetanom Antolićem koji je izašao iz igre u 65. minuti: - Sigurno da je virus iz Splita ostavio traga na Antoliću. Ušao je u utakmicu motivirano, ali svatko može imati loš dan. Bilo je logično da napravimo promjene i to nam je donijelo dio utakmice gdje smo bili bolji i izjednačili.

Kakav Dinamo očekivati u Austriji?

- Trebamo ući s velikim povjerenjem i samopouzdanjem u uzvrat. Mislim da možemo odigrati na dobrom nivou. Možemo očekivati Dinamo koji će biti čvrst i organiziran, a tražit ćemo mogućnosti preko naših napadača da dođemo do gola. Vidjet ćemo tko će konkurirati za uzvrat. Machado i Pivarić će možda konkurirati već za Split, a onda ćemo vidjeti dalje - rekao je trener o stanju s ozljedama u momčadi pa nastavio: - Ući ćemo u utakmicu čvrsto i s tendencijom da pokušamo dobiti nadmoć u organizaciji igre i da si otvorimo put za golove. Igrat ćemo ofenzivno i pokušati postići pogodak.

Trener Kranjčar i njegov stručni stožer dobro su znali kakva je momčad Salzburg, a kakvo je razmišljanje nakon prve utakmice play-offa? - Nisu me iznenadili, dobro smo ih analizirali i mislim da ih sada još bolje poznajemo. Vidjeli smo njihove dobre strane, ali mi smo pružili igru gdje oni možda nisu mogli pokazati svoj pravi stil igre. Šteta što smo dobili gol u treucima kad nismo bili pravi, ali mislim da smo u nekim situacijama bili bolji i kvalitetniji.

Podsjetimo, ovo je prvi put da Dinamo nije izgubio od austrijske momčadi: - Uvijek sam govorio da je Salzburg dobra momčad. Ipak, oni nisu nepobjedivi i mi smo isto tako dobra momčad i zaslužili smo dobar rezultat.

 

Kopirano!