Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dinamo II – Osijek II 2:1

Dinamo II preokretom do nove pobjede

Autor fotografije: Pixsell

Nekoliko dopadljivih poteza, sjajnih akcija, udaraca, ali i obrana, rezultatski preokret kao i poneka neuobičajena pogreška obilježili su ogled 17. kola druge HNL u kojem je Dinamo II svladao Osijek II s 2:1.

Mrežu su prvi načeli gosti u akciji koju je inicirao Domagoj Stranput, rođeni Osječanin sa šest godina staža u Dinamovoj nogometnoj školi. Stranput je sad u dresu osječkog kluba, a u 6. je minuti s desne strane poslao efektnu dubinsku loptu ulijevo kroz plavu obranu. Dočekao ju je peruanski ljevokrilni napadač Didier La Torre, vješto prihvatio i iz kaznenog prostora pogodio suprotni kut...

Momčad trenera Damira Krznara izjednačila je u jednakom intervalu, nakon šest minuta. Osječki je desni bek Bruno Unušić duboko na svojoj polovici terena u naoko bezazlenoj situaciji suviše ležerno izveo aut. Rukama je lagano uputio loptu svom vrataru, ali toliko lagano da je Dinamov napadač Bartol Barišić do nje došao prije gostujućeg čuvara mreže, Marka Barešića. Presjekao je loptu nadomak kaznenog prostora, driblingom zaobišao vratara i mirno je lansirao u praznu mrežu.

Potpuni je rezultatski preokret potpisao nizozemski branič Dennis Gyamfi. Nakon udarca iz kuta loptu je u skoku dohvatio Mario Ćuže, a nakon visoke svijeće glavom ju je u srcu peterca dočekao Gyamfi i skrenuo u gol.

Dvaput je pred Dinamovim vratima zaprijetio Šimun Mikolčić. Prvo je, samo dvije minute prije pobjedonosnoga pogotka plavih, silovito gađao s 18 metara, a maksimirski vratar Nikola Čavlina iščupao loptu ispod grede. Pokušao je Mikolčić i u 71. minuti iz okreta volejem sa sedam metara s desne strane, ali je lopta prohujala preko gola.

U sljedećem kolu, 26. veljače, Zagrepčani će gostovati u Solinu.

 

Zagreb, 20. veljače 2022.

Druga HNL, 17. kolo

Dinamo II – Osijek II 2:1

Stadion Kranjčevićeva

Dinamo II: Čavlina – Hrvoj, Gyamfi, Braun – Mamić (46. Soldo), Tomek (83. Vukotić), Ćuže, Daničić – Šaranić, Barišić (81. Laća), Rukavina (72. Sučić)

Trener: Damir Krznar

Osijek II: Barešić – Unušić, Alexander, Karamatić, T. Kuprešak – M. Kuprešak (79. Bukvić), Mikolčić (79. Omerović), Pudić, Stranput (87. Ivandić), La Torre (64. Bakić) – Baić

Trener: Tomislav Radotić

Sudac: Mateo Erceg (Pristeg)

Strijelci: 0:1 La Torre (6.), 1:1 Barišić (12.), 2:1 Gyamfi (56.)

 

 

Kopirano!