Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Turnir

Dinamo u završnici Al Abtal Cupa protiv Real Madrida

Kombinirana mlada momčad Dinama u subotu putuje na završnicu Al Abtal Cupa koja će biti odigrana u Madridu.

Dinamo će u polufinalu snage odmjeriti s Real Madridom, a susret je na rasporedu 12. lipnja u 20 sati po hrvatskom vremenu. Drugi polufinalni par čine momčadi Sporting Portugal i ALQadisiyah Saudi Club.

Uoči odlaska u Španjolsku popričali smo s trenerom Damirom Krznarom.

- Na kraju sezone očekuje nas vrlo atraktivna utakmica na jakom Al Abtal Cupu koji nam je sigurno dobrodošao u ovom trenutku s obzirom na to da u vrijeme pandemije nismo imali nikakvih međunarodnih utakmica koje su nama kao klubu izrazito bitne zbog kontrole kvalitete ekipe kao i procesa napretka momčadi. Pomoću ovih jakih utakmica dobivamo povratnu informaciju o kvalitete naše ekipe u odnosu na druge snažne i kvalitetne strane momčadi. Sigurno da nas je veselio poziv na jedan ovako snažan i istaknuti turnir. Drago nam je da smo i rezultatski dogurali jako daleko i da ćemo sudjelovati u samoj završnici natjecanja. Sigurno da nas utakmica protiv Real Madrida izrazito motivira i veseli i jedva čekamo da susret krene. Naravno ne mislimo tu stati već je cilj otići do kraja i probati osvojiti turnir. Moram naglasiti da nažalost nećemo putovati u najjačem mogućem sastavu s obzirom na to da su nam neki igrači u reprezentacijama dok su neki pojedinci priključeni juniorskoj momčadi koja igra još jedan jaki međunarodni turnir na Zlatiboru. Bez obzira na sve i dalje imamo jaku i kvalitetnu ekipu i s pravom se nadamo pozitivnom rezultatu.

Trener Krznar prokomentirao je i organizaciju samog natjecanja.

- Bez obzira na to što je ovo tek drugo izdanje  turnira organizacija je na jako visokom nivou. Jasno da tome pomaže činjenica da je Ministarstvo sporta Saudijske Arabije jedan od glavnih sponzora samog natjecanja pa tako imamo na raspolaganju vrhunski smještaj, hranu, trening terene, kao i sami prijevoz do Španjolske koji je uvijek na visokoj razini. Zaista sve pohvale organizatoru i veliko hvala što su odlučili upravo naš klub pozvati da budemo dio natjecanja. Hvala i gospodinu Romeu Jozaku koji je također od početka uključen u projekt i koji nas je povezao s organizatorima. Imali smo priliku igrati utakmice s iznimno jakim momčadima i to još u grupnoj fazi tako da smo na najbolji mogući način iskoristili te susrete i uspjeli doći do završnice.

Momčad Dinama jučer je odradila posljednji trening te danas putuje prema Madridu. U Španjolskoj će odraditi još jedan trening pred utakmicu. Plavi u Španjolskoj ostaju do 15. lipnja kada je na rasporedu finale i utakmica za treće mjesto.

Igračima i stožeru želimo puno sreće u završnici Al Abtal Cupa! 

Kopirano!