Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Sjećanje

Dinamova delegacija na posljednjem počivalištu našeg Ivana Turine

Vrijeme prolazi, ali sjećanje na njegov osmijeh i vedar duh ne blijedi... Ovoga je četvrtka, 2. svibnja, prošlo 11 godina otkako nas je zauvijek napustio naš nekadašnji znameniti vratar i nadasve prijatelj, naš dragi Ivan Turina.

Tim su povodom delegacije Dinama i švedskog AIK-a, zajedno s predstavnicima navijača obaju klubova, u društvu Ivanove obitelji položili vijence i zapalili svijeće na njegovu posljednjem počivalištu na zagrebačkom Miroševcu.

Dinamovu su delegaciju, između ostalih, predvodili predsjednik Velimir Zajec, predstojnik ureda predsjednika, Sanjin Španović, sportski direktor Marko Marić i Turinini nasljednici u Dinamovu dresu, aktualni plavi vratari Danijel Zagorac i Faris Krkalić.

Počast su odali u društvu Ivanove obitelji – bili su tu supruga Senka, djeca Tia, Tara i Bruno-Ivan, majka Ana i sestra Ivona. U posjetu su, Ivanu u spomen, bili i njegovi nekadašnji maksimirski suigrači Jerko Leko i Ante Tomić kao i brojni drugi prijatelji, poznanici i štovatelji...

Prije odlaska na posljednje počivalište Ivana Turine, delegacija kluba ugostila je njegovu obitelj i pritom ga se, uz prigodni ručak u plavom salonu, prisjetila kroz razgovor pun emocija i sjete, ali i evociranje vedrih trenutaka provedenih uz našeg Ivana. Uz njih su bili i navijači Dinama i AIK-a kao i brojni Ivanovi prijatelji. Tom prigodom njegov sin i kćeri, kao i nećak i nećakinje, zajedno s predstavnicima kluba prisjetili su se Ivanove ostavštine i pritom fotografirali uz trofeje koje je osvojio u Dinamu.

Kopirano!