Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Novi voditelj škole:

Želim dodatno unaprijediti sjajnu školu

 

Svečano je bilo u Maksimiru gdje se navijačima i javnosti kao novi voditelj nogometne škole predstavio legendarni stručnjak Ivo Šušak.

Novog stručnjaka predstavio je dosadašnji voditelj škole, a novi sportski direktor i pomoćni trener Marijan Vlak: - Prije tri tjedna je došlo promjena u sportskom sektoru kao i cijelom sustavu pa sam ja preuzeo ulogu sportskog direktora i prvog asistenta gospodina Kranjčara. Takvim raspletom ostalo je prazno mjesto voditelja nogometne škole i mogu s ponosom reći da je odlučeno kako će tu važnu ulogu preuzeti gospodin Ivo Šušak – rekao je na početku gospodin Vlak pa nastavio biranim riječima o suradniku.

- Počašćen sam pozivom Dinama, oduvijek sam se želio vratiti u Dinamo tako da sam jako sretan što je stigao poziv koji sam odmah i prihvatio – rekao je na predstavljanju novi voditelj nogometne škole gospodin Ivo Šušak.

- Bio sam njegov igrač, radi se o iskusnom stručnjaku koji zna svoj posao i privržen je klubu. Bio je trener Osijeka, Maribora, Zagreba, Dinamo Tbilisija i gruzijske reprezentacije s kojom je ostvario veliku i povijesnu pobjedu protiv Rusije. Vodio je i našu mladu reprezentaciju i siguran sam da je ovo pravi posao za Dinamo – zaključio je gospodin Vlak i predao riječ novom voditelju jedne od najboljih nogometnih škola na svijetu.

- Počašćen sam pozivom Dinama, a nakon što sam prošle godine odlaskom iz Osijeka završio s trenerskom karijerom sam priželjkivao ovakvu ponudu. Neću reći da me iznenadio poziv, ali oduvijek sam se želio vratiti u Dinamo tako da sam jako sretan što je stigao poziv koji sam odmah i prihvatio – rekao je gospodin Šušak pa nastavio o planovima.

- Nogometna škola Dinama je izuzetno dobro uređena već godinama, rezultati su sjajni i ne dolazim na praznu ploču. Upravo zbog toga mogu reći da je moj prvi zadatak ne napraviti štetu – simpatično je rekao gospodin Šušak pa zaključio: : - Škola funkcionira jako dobro, ali isto tako mislim da imam znanja i iskustva napraviti još jedan dodatni pomak.

Ivo Šušak nogometni je stručnjak rođen 1948. godine u Širokom Brijegu. U svojoj je bogatoj trenerskoj karijeri vodio klubove Zagreb, Osijek, Hrvatski dragovoljac, Maribor, Dinamo Tbilisi, a bio je izbornik hrvatske U-21 reprezentacije, kao i reprezentacije Gruzije. Zanimljivost je svakako i to da je ovaj nogometni stručnjak 1998. godine bio pomoćnik Miroslava Ćire Blaževića na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

S reprezentacijom Gruzije Šušak je postigao i povijesni uspjeh - pobijedio je Rusiju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Uspjeha gospodinu Šušku nikako ne nedostaje, a mi mu želimo puno sreće i dobrih rezultata s Dinamom i mladim talentima.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...