Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Dinamo riješio vratara: Sandomierski potpisao za Modre!

Dinamo je uoči utakmice s Rijekom i onih protiv Sheriffa dogovorio jednogodišnju posudbu poljskog vratara Grzegorza Sandomierskog! 23-godišnji vratar u Dinamo dolazi iz belgijskog Genka, a Modri će na kraju sezone imati pravo otkupiti njegov ugovor.

OSOBNI KARTON

Ime i prezime: Grzegorz Sandomierski

Datum i mjesto rođenja: 5.9.1989., Bialystok (Poljska)

Visina: 196 cm

Pozicija: vratar

Bivši klubovi: Jagiellonia Bialystok, Lech Poznan, Wysokie Mazowieckie, (svi Poljska) Genk (Belgija), Blackburn Rovers (Engleska)

Modri su nakon raskida ugovora s Pablom Miglioreom brzo reagirali i već u subotu je u svlačionici hrvatskog prvaka sjedio Sandomierski: - Sretan sam što sam ovdje. Sve se dogodilo brzo, ali na koncu sam jako zadovoljan što sam došao u ovako veliki klub kao što je Dinamo. Znam da se radi o klubu koji je godinama prvak Hrvatske i uvjerljivo najbolja momčad te su prošle dvije godine igrali Ligu prvaka. Nemam puno godina, ali imam dosta iskustva i jedva čekam početi braniti za svoj novi klub – rekao je nakon potpisa simpatični Grzegorz.

Što se tiče prijašnje karijere, danas 23-godišnjak ju je počeo u Jagielloniji Bialystok da bi nakon nekoliko posudbi prešao u belgijski Genk. Potom se na posudbu vratio u svoj matični klub da bi prošlu sezonu proveo također na posudbi u engleskom Blackburnu. Ljevonogi vratar koji ima odličnu tehniku igranja nogom, unatoč kvalitetnoj konkurenciji ima i tri nastupa za reprezentaciju Poljske.

- Sandomierski je kvalitetan golman, a dobili smo niz informacija o njegovim karakternim crtama i jako samo zadovoljni. Ima tek 23 godine, ali i iskustvo igranja u Premier ligi te nekoliko nastupa za reprezentaciju  – rekao je sportski direktor Zoran Mamić.

Svakako je bitno napomenuti kako Sandomierski ima pravo nastupa za Dinamo već u utorak kada na Maksimiru Dinamo u 3. pretkolu Lige prvaka igra protiv Sheriffa.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...