Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Direktor Svetina: Ništa se ne mijenja,a svi stojimo iza Zdravka i Zorana

Nakon što je objavljeno da je određen istražni zatvor za izvršnog predsjednika Zdravka Mamića glavni direktor kluba Tomislav Svetina prokomentirao je kako u organizacijskom smislu i redovnom poslovanju kluba neće biti promjena.

- Do sada je sve u klubu također bila timska priča, a tako će biti dalje. Potpisnici i odgovorne osobe smo i dalje predsjednik kluba Mirko Barišić, financijski direktor Matej Škegro i ja kao glavni direktor. Na dnevnoj bazi se ništa se ne mijenja i svi će nastaviti raditi svoj posao. Već sutra se okrećemo utakmici i derbiju protiv Hajduka, a vjerujemo da će zbog početka sezone, protivnika i događaja biti dobra posjeta.

Direktor ne očekuje poseban pritisak ili nove napade na klub u vremenu koje dolazi: - Tu sam otprilike 3 godine i pritisak je stalan tako da ne bih pričao o nečemu novome. To je svakodnevno i nešto s čime mi živimo – kaže direktor koji nastavlja o mogućim transferima igrača: - To je uvijek pitanje tržišta i nemoguće je sa sigurnošću nešto reći, ali mi smo već puno puta rekli da je igračka križaljka za zatvorena i ne planiramo niti prodavati niti kupovati. Naravno, ako dođe ponuda koja "izuva iz cipela" onda će ona biti predstavljena Izvršnom odboru koji će donijeti odluku; kao i do sad.

Glavni direktor kluba otkrio je i ovo te još jednom podvukao: - Naravno da nas je ovo sve u klubu, pa tako i mene osobno, pogodilo. Nije ugodno kada po uredu hodaju djelatnici PN USKOK-a, kada se ovakve stvari događaju osobama s kojima svakodnevno radite. To nas je sve pogodilo, ali apsolutno cijeli klub stoji iza Zorana i Zdravka i vjerujem da će se tvrdnje USKOK-a i DORH-a pokazati neutemeljenima.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...