Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Iznenađenje prve momčadi povodom Dana žena

Igrači Dinama odlučili su Međunarodni dan žena 8. ožujka obilježiti na zaista prekrasan način.

Za vrijeme boravka prve momčadi na stadionu (a i kada momčad nije tamo) o igračima brine velik broj ljudi. Treneri, doktori, fizioterapeuti, oružari, ali i ženski dio tog ''velikog motora'' bez kojega ne bi sve funkcioniralo kao po špagici. Čistačice koje svakodnevno brinu o našim igračima, paze na čistoću svih prostorija gdje Modri borave i trude se da sve na stadionu i oko stadiona blista, kao i gospođe i gospodične koje rade u prekrasnom hotelu '' '67.'' gdje naši igrači provode slobodno vrijeme i vrijeme u karanteni prije i poslije utakmica. Tu je na kraju i ženski dio modre delegacije koji brine o prehrani prve momčadi - nutricionistkinja i kuharice koje sa smješkom svaki dan dočekaju igrače, stručni stožer i upravu kluba te brinu o tome da nikome ništa ne nedostaje... to je ta ženska snaga Dinama koja svakodnevno pazi na prvu momčad.

Iako ih u subotu popodne čeka utakmica protiv Slaven Belupa u Koprivnici, kapetan Dinama Josip Šimunić i dokapetan Jerko Leko odvojili su malo vremena kako bi u ime igrača i stručnog stožera izveli jedno iznenađenje. Nakon kratke šetnje i kupovine crvenih ruža u blizini stadiona, Šimunić i Leko na prijevaru su ''sazvali sastanak'' ispred svlačionica, a zatim iznenadili ''slavljenice''. - Na ovaj smo način htjeli pokazati našim tetama čistačicama, kolegicama iz hotela, tetama kuharicama i našoj nutricionistkinji koje svaki dan brinu o svemu oko nas da zaista cijenimo njihov trud i rad i da smo ponosni što radimo s njima. U ime cijele momčadi od srca im hvala - rekao je kapetan Šimunić.

Crvene ruže kao čestitka za Dan žena simboličan su znak zahvalnosti gospođama i gospodičnama bez kojih modri klub sigurno ne bi funkcionirao tako dobro, a kako je cijelo iznenađenje izgledalo pogledajte u kratkoj video priči!


Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...