Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Počinje Liga prvaka: Zajedno do pobjede i korak bliže snu

Dinamo u srijedu, u 21:00, protiv Fole Esch počinje svoj novi europski put! Modrima će na putu prema skupinama jednog od dva elitna europska natjecanja stajati tri protivnika, a prvi od njih je luksemburški prvak. Cijene ulaznica su ponovno vrlo pristupačne i vjerujemo da će tribine Maksimira još jednom biti lijepo popunjene pa upravo zbog toga još jednom vrijedi podsjetiti navijače na neke informacije.

Blagajne će tako raditi u utorak od 10 do 19 sati, a na dan utakmice će se ulaznice prodavati od 10 do 21:45. Modri će za ovu utakmicu prodavati i ulaznice za tribinu jug jer gosti iz Luksemburga nemaju organizirani dolazak svojih navijača. Naravno, još uvijek su u prodaji i godišnje ulaznice o kojima više možete naći OVDJE.

Tribina zapad dolje 30 kuna

Tribina Istok 20 kuna

Tribina sjever dolje 10 kuna

Tribina jug 10 kuna

 

Prodaja ulaznica za utakmicu GNK Dinamo – CS Fola Esch bit će personalizirana što znači da će se svaka ulaznica kupovati na ime i prezime. Na svakoj ulaznici bit će vidno istaknuto ime i prezime vlasnika ulaznice te će pripadnicima redarske službe u skladu s njihovim ovlastima prilikom ulaska morati pokazati dokument kojim se potvrđuje kako osoba koja piše na ulaznici zaista ulazi na tribinu. Jedna osoba može kupiti maksimalno 6 ulaznica, a za svaku treba predočiti važeći osobni dokument.

Modri utakmicom protiv Fole Esch, srijeda 21:00, otvaraju Ligu prvaka! Cijene personaliziranih ulaznica su ponovno pristupačne pa pozivamo sve navijače da što ranije dođu na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Također, vrlo je bitno naglasiti kako molimo sve gledatelje da sjednu na označena mjesta na svojim ulaznicama zato što sjedenje u pogrešnom sektoru predstavlja kršenje Zakona o sprječavanju nereda na sportskim terenima.

Stadion se otvara dva sata prije početka utakmice, u 19:00, tako da još jednom pozivamo sve gledatelje da što ranije dođu na Maksimir kako bi se izbjegle gužve na ulazima. Podsjećamo još jednom kako je stadion mjesto gdje nema mjesta rasizmu, nasilju niti diskriminaciji. Dinamo poziva sve navijače na stadion, uživajmo u nogometu i sportskom navijanju i atmosferi te, vjerujemo, u slavlju nakon utakmice.

Vidimo se na Maksimiru!

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...