Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Veliko pojačanje: Reprezentativac Marko Rog potpisao za Dinamo!

U tijeku priprema u Sloveniji Modri su dogovorili dolazak jednog od najtalentiranijih mladih igrača u Hrvatskoj koji je zahvaljujući svojim fantastičnim igrama već upisao i nastup za A reprezentaciju: novi igrač Dinama je 19-godišnji Marko Rog!

- Marko je moderan tip nogometaša, brz i okomit, sjajnih motoričnih sposobnosti i igrač koji može igrati više pozicija u ofenzivnom dijelu momčadi. Može donijeti puno toga dobroga našoj momčadi, a ja mu želim puno sreće i zdravlja te prije svega dobrodošlicu u naš klub - rekao je trener Modrih.

Mladić koji u Dinamo dolazi iz Splita bio je oduševljen nakon potpisa 5-godišnjeg ugovora: - Stvarno ne znam kako bih opisao koliko sam sada sretan jer sam postao igrač Dinama. Prije svega bih se želio puno zahvaliti svom bivšem klubu i apsolutno svim ljudima u RNK Split. Proveo sam tamo krasnih godinu dana, hvala im na svemu što su napravili za mene, a isto tako i veliko hvala što su mi omogućili da ostvarim svoj san i potpišem za Dinamo – ispričao je skromni i simpatični Marko koji je rodom iz Nedeljaneca, malog mjesta pored Varaždina, pa nastavio.

OSOBNI KARTON

Ime i prezime: Marko Rog

Datum rođenja: 19.7.1995.

Pozicija: Ofenzivni vezni / krilo

- U nešto više od godinu dana iz treće lige u Dinamo. Presretan sam... Ne trebam uopće reći kako u mom kraju svi navijaju za Dinamo, svi znamo koliko su Modri kvalitetni i što znači Dinamo; u Hrvatskoj i šire. Ovo mi je velika pohvala, znam da je u Dinamu sjajna konkurencija i da su u svlačionici sve redom odlični igrači, no ako su se odlučili za mene onda sigurno misle kako u Maksimiru ima mjesta za mene. Tako razmišljam i ja, cijenim svakoga, ali vjerujem u sebe i svoje mogućnosti i jedva čekam prvi trening i utakmice.

Marko ima  izuzetno zanimljiv nogometni put jer je "okolnim" putem došao do Dinama. Naime, igrao je u trećoj ligi za mladu momčad Varaždina i redovito bio najbolji igrač, a njegov talent uočili su mnogi domaći i strani klubovi. Ipak, najbrži i najkonkretniji je bio Split čije je trenere oduševio u međusobnom susretu i Marko je prošlo ljeto preselio u redove RNK Split. U novom klubu je odmah krenuo sjajno, bio odličan u europskim i domaćim utakmicama, kasnije je došao i poziv izbornika Nike Kovača, a potom i dolazak u Dinamo.

- U nešto više od godinu dana iz treće lige u Dinamo. Presretan sam... Ne trebam uopće reći kako u mom kraju svi navijaju za Dinamo, svi znamo koliko su Modri kvalitetni i što znači Dinamo. Znam da je u Dinamu sjajna konkurencija i da su u svlačionici sve redom odlični igrači, no ako su se odlučili za mene onda sigurno misle kako u Maksimiru ima mjesta za mene, a ja vjerujem u sebe i svoje mogućnosti - rekao je nakon potpisa ugovora novi igrač Modrih Marko Rog.

- Jako smo sretni što smo uspjeli dogovoriti Markov dolazak u Dinamo jer se radi o izuzetno talentiranom, ali i već danas jako kvalitetnom igraču. Marko je moderan tip nogometaša, brz i okomit, sjajnih motoričnih sposobnosti i igrač koji može igrati više pozicija u ofenzivnom dijelu momčadi. U samo godinu dana je bezbroj puta dokazao svoje kvalitete, pomno smo ga pratili i smatramo da može puno dobroga donijeti našoj momčadi. Puno puta sam rekao kako detaljno pratimo našu ligu i kada se pokaže igrač koji kvalitetom na terenu i van njega odgovara kriterijima Dinama onda reagiramo. Marko je sigurno taj igrač, ja mu želim puno sreće i zdravlja i prije svega dobrodošlicu u naš klub – rekao je sportski direktor i trener Modrih Zoran Mamić.

Novi igrač Modrih obavit će liječnički pregled nakon kojeg će se priključiti Modrima na pripremama u Sloveniji.

Marko, dobrodošao u Dinamo!

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...