Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

KOMENTAR TJEDNA

Alžirska kobra za mirne blagdane

Gol Soudanija u 94. minuti značajan je zbog niza razloga. Prvo, to je već četvrti put u zadnje dvije godine da Hajduk gubi od Dinama u zadnjim sekundama. Sve je počelo onim mitskim preokretom 3:2 kada je zabio Henriquez, slijedio je volej Machada, te Soudani na Maksimiru. Konačno, sada na Poljudu opet je Alžirac bio koban. Njegovo slavlje nakon gola, kao i slavlje cijele momčadi govore koliko je taj gol značajan jer je donio relativno mirne blagdane u metropolu.

Drugo, da nije bilo tog gola, Rijeka bi se odvojila na ogromnih +8, a ovako ipak ostaje na dostižnoj prednosti. Gol je kupio mir za vrijeme pauze, pa se u miru može popiti kuhano fino i pojesti fritule na zagrebačkom adventu, jednom od najboljih u Europi.

Treće, Soudanijev ludi trk pun sreće, ekipa koja zajedno slavi i kasnije izjave alžirske kobre sugeriraju da ga je ovaj gol uvjerio da ostane u Dinamu, unatoč permanentnom interesu stranih prosaca.

No, ne bi bilo fer zaboraviti još nekoga tko je zaslužan za ovo slavlje, a to je Torcida. Ona je svojom bakljadom pred kraj omogućila nadoknadu iz koje je Dinamo zabio. Dakle, osim već očekivane kazne za Hajduk, indirektno su pomogli Dinamu. Hvala im na tome. Šok na kraju pokopao je i najmanju nadu Hajduka da se mogu vratiti u borbu za vrh. Za njih je sezona završena, a promjena trenera nije donijela ništa.

Sama utakmica je bila dosta rastrgana, ali ipak sve su važnije prilike išle na stranu Dinama. Udarac Gojaka s nekoliko metara po sredini je trebao biti gol, ali se mladi veznjak iskupio “beckhamovskim” pasom za pobjedu. Također, ne pamtim ozbiljniju priliku Hajduka, osim već poslovičnog traženja nepostojećeg penala nad Ercegom i nepostojećeg faula nad Ohandzom uoči gola.

Izgleda da je Ivajlo Petev pohvatao konce i posložio igru, a to daje nadu za još boljim predstavama na proljeće.

Dario Horvat

Stavovi izneseni u tekstu su osobni stavovi autora i ne odražavaju stav GNK Dinamo. GNK Dinamo se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz ili je na bilo koji način vezana za sadržaj naveden u tekstu, za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja iz teksta te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom ovog teksta.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...