Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Antonijo Ježina novi vratar Modrih: Oduševljen sam dolaskom u Dinamo

Dinamo je posljednjeg dana prijelaznog roka kupio novo pojačanje – Antonija Ježinu! 24-godišnjak dolazi u Maksimir iz Istre 1961 te će pojačati konkurenciju na poziciji vratara.

OSOBNI KARTON

Ime i prezime: Antonijo Ježina

Datum i mjesto rođenja: 5.6.1989., Šibenik

Bivši klubovi: Otok Murter, Zadar, Istra 1961

Broj na dresu: 1

- Naravno da sam oduševljen što sam došao u Dinamo i što ću dobiti priliku igrati na ovako visokom nivou te se dalje razvijati – rekao nam je presretni novi vratar Modrih pa nastavio: - Obavezno bih se htio zahvaliti svom bivšem klubu Istri na svemu što su napravili za mene jer da nije bilo njih, kao i naravno Zadra prije te ostalih klubova u kojima sam trenirao, ne bih danas potpisao ugovor s Dinamom. Hvala svima, ali došlo je vrijeme za novi korak, a Dinamo je svakako golemi iskorak u karijeri nogometaša i prilika koja se ne odbija.

Simpatični vratar potpisao je s Modrima ugovor na četiri godine, a sportski direktor i trener Zoran Mamić ovako je opisao novog vratara prvaka koji ima i jedan nastup za reprezentaciju Hrvatske: - Dugo smo ga gledali, pratili dosta vratara u Hrvatskoj i odlučili smo se kako je upravo Antonio tip vratara koji najbolje može odgovoriti zahtjevima Dinama. Prvi vratar? To ćemo vidjeti, ali svakako da mora zaslužiti "jedinicu"; kao i svaki igrač u našem kadru.

- Naravno da sam oduševljen što sam došao u Dinamo koji je naš najjači klub i naravno da su ovdje najbolji igrači i najjača konkurencija, ali ne bih došao da ne vjerujem u svoje mogućnosti. Isto tako bih se želio zahvaliti Istri i svojim bivšim klubovima jer bez njih danas ne bih bio ovdje, ali došlo je vrijeme za novi korak, a Dinamo je svakako golemi iskorak i prilika koja se ne odbija – rekao je naš novi vratar nakon potpisa ugovora s prvacima.

 

Što o svojoj poziciji u redovima prvaka misli Antonio koji iako relativno mlad iza sebe ima čak šest prvoligaških sezona: - Dinamo je naš najjači klub i naravno da su ovdje najbolji igrači i najjača konkurencija; toga sam svjestan. Isto tako ne bih došao da ne vjerujem u svoje mogućnosti tako da ću na svakom treningu davati sve od sebe kako bi opravdao povjerenje, a na koncu ipak trener odlučuje tko će biti na terenu – kaže naš novi vratar pa kroz smijeh dodaje: - Evo, upravo sam obavio detaljni liječnički kao nikad dosad i potpuno sam spreman.

Nova Modra "jedinica" odmah se priključuje momčadi i treninzima sa suigračima.

Antonijo, dobro došao u Dinamo!

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...