Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Informacije za navijače

Dinamo - Anderlecht: Ulaznice za navijače u invalidskim kolicima

GNK Dinamo ovim putem obavještava navijače osobe s invaliditetom koje za kretanje koriste invalidska kolica o ulaznicama za utakmicu 6. kola grupne faze UEFA Europa lige na Maksimiru

Dinamo - Anderlecht (četvrtak, 13.12., 21h, stadion Maksimir).

Prijave se odnose isključivo za utakmicu Dinamo - Anderlecht.

Dinamo je navijačima s invaliditetom za utakmice grupne faze Europa lige omogućio besplatan ulaz na stadion Maksimir, a zbog ograničenog kapaciteta potrebna je prijava e-mailom za rezervaciju ulaznice.

GNK Dinamo bit će u mogućnosti odobriti maksimalno 50 zahtjeva poslanih prema redoslijedu prijave, od srijede, 5.12., u 12:00 sati.

Krajnji rok prijave je utorak, 11.12., u 12:00 sati.

! VAŽNO !

Prema pravilniku UEFA-e korištenje ovog podesta klub može omogućiti isključivo osobama u invalidskim kolicima, a kapacitet je ograničen na 50 osoba. 

Prostor za osobe u invalidskim kolicima nije namijenjen navijačima ostalih ili drugih kategorija invaliditeta.


KAKO SE PRIJAVITI?

Svi zainteresirani navijači mogu od 5.12., u 12:00 sati, poslati e-mail prijavu s osobnim podacima (ime, prezime, datum rođenja, adresa, OIB; za odrasle osobe: preslika/scan/fotografija potvrde o invaliditetu) na e-mail [email protected]. U prijavi je potrebno poslati osobne podatke i za osobu u pratnji (ime, prezime, datum rođenja, adresa, OIB). Prijavu možete poslati najkasnije do utorka, 11.12., u 12:00 sati.

Prijave bez navedenih svih potrebnih podataka i za osobu u invalidskim kolicima i za osobu u pratnji - neće biti važeće.

Za utakmice UEFA Europa lige zbog propozicija natjecanja jedna ulaznica vrijedi isključivo za dvije osobe (jedna osoba u invalidskim kolicima i samo jedna osoba u pratnji). Osoba s invaliditetom iz sigurnosnih bi razloga tijekom utakmice uz sebe trebala imati pratnju, iako to nije obavezno.

Prijave se odnose pojedinačno za svaku od tri domaće utakmice UEFA Europa lige.


OGRANIČEN KAPACITET PARKING MJESTA

Prijavljeni mogu istaknuti ukoliko im je neophodno parkirno mjesto u krugu stadiona. S obzirom na iznimno ograničen broj parkirnih mjesta u krugu stadiona Maksimir, klub ne može garantirati da će svi prijavljeni dobiti parking akreditaciju na jednom od parkirališta koje klub ima na raspolaganju.

Molimo da se za parking propusnicu prijave isključivo oni kojima je neophodno za pristupiti stadionu jer je kapacitet parking mjesta iznimno ograničen i nećemo biti u mogućnosti svima koji zatraže osigurati parking propusnicu.

Iz tog razloga osigurali smo točku ispod zapadne tribine stadiona gdje će sve osobe s invaliditetom moći doći svojim prijevoznim sredstvom ili vozilom kojim dolaze na utakmicu, tzv. drop-off i pick-up točke, a nakon toga vozilo mora izaći iz kruga stadiona.

Još jednom napominjemo, ova se vijest odnosi na osobe s invaliditetom isključivo u invalidskim kolicima s obzirom na to da je podest ispod zapadne maksimirske tribine izgrađen isključivo za potrebe osoba s invaliditetom navedene kategorije.

GNK Dinamo obavijestit će e-mailom sve one čiji su zahtjevi odobreni, a ovim putem zahvaljujemo svima na razumijevanju zbog ograničenog kapaciteta.

VAŽNO! U slučaju da oni koji dobiju potvrdu kluba o odobrenju ipak nisu u mogućnosti doći na utakmicu, molimo da isto jave na navedeni e-mail kako bi se oslobođeno mjesto ustupilo idućoj prijavljenoj osobi.


KLIKNITE OVDJE ZA SVE OSTALE DETALJE O PRISTUPU STADIONU MAKSIMIR

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...