Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Dinamo i Barcelona dogovorili prijelaz Alena Halilovića!

Čelnici Dinama proteklih su dana dogovorili svakako jedan od najvećih prijelaza u povijesti hrvatskog nogometa – Alen Halilović ide u Barcelonu! Naravno, velika stvar za Dinamo i sve navijače Modrih je što će do kraja sezone imati priliku gledati Alena u dresu Dinama. Naime, Alen u Barcelonu ide na kraju aktualne sezone.

Navijači Dinama će tako sljedećih mjeseci moći uživati u nogometnim potezima još uvijek 17-godišnjeg wonderkida koji je "zaludio" nogometni svijet i prije punoljetnosti oborio sve moguće rekorde Dinama i hrvatske reprezentacije, a kao rezultat je stigao i odlazak u veliku Barcelonu. "Hrvatski Messi", koliko god Alen ne volio taj nadimak i usporedbe, tako će za par mjeseci trenirati uz bok "pravom" Messiju.

Dinamo i Barcelona dogovorili su sve detalje oko prijelaza Alena Halilovića u redove jednog od najboljih klubova svijeta! Sjajna vijest je što Alen ostaje u Dinamu do kraja sezone te će navijači Modrih moći uživati u njegovim potezima do ljeta, a potom odlazi u redove katalonskog diva.

- Presretan sam zbog svega. Ne znam uopće što bih rekao. Veliko hvala Dinamu na svemu, uvijek će ostati moja prva ljubav i najdraži klub gdje sam ostvario svoje dječačke snove. Hvala svim trenerima koji su me trenirali te navijačima Modrih. Naravno, Barcelona je nešto posebno, klub koji volim otkada sam počeo trenirati nogomet i izuzetno sam počašćen i sretan što ću dobiti priliku nositi dres katalonskog diva. Ipak, prije toga želim osvojiti duplu krunu s Dinamom  – rekao je oduševljeni Alen.

Naravno, osim velikog priznanja za Alena odlazak u Barcelonu je pohvala i za cijeli klub: od nogometne škole u koju je Alen stigao s manje od šest godina, svih trenera koji su ga trenirali posljednjih desetak godina pa do prve momčadi za koju je Alen debitirao sa samo 16 godina, 3 mjeseca i 11 dana.

- Naravno da smo ponosni što smo napravili ovako veliki posao za naš klub, ali i hrvatski nogomet općenito. Barcelona je godinama pratila Alena i njegov razvoj, jedan su od najvećih klubova na svijetu i sretni smo što smo zaključili posao na zadovoljstvo svih strana. Isto tako je odlična vijest što Alen ostaje s nama do kraja sezone te sam siguran da će navijači u mjesecima pred nama uživati u njegovim predstavama – kaže trener i sportski direktor Modrih Zoran Mamić.

Još se nećemo zahvaljivati Alenu niti mu zaželjeti sreću u Barceloni jer će za to biti prilike. Prije svega trebamo svi skupa uživati u mjesecima pred nama i gledati budućeg igrača Barcelone kako igra u dresu Dinama; privilegiju koju imaju samo jako rijetki.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...