Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Auto Centar Jesenović na Maksimiru

Dinamo predstavio novog sponzora

U ponedjeljak 17. rujna, nekoliko dana uoči utakmice 1. kola UEFA Europa lige protiv turskog kluba Fenerbahçe SK, GNK Dinamo predstavio je novog sponzora – Auto Centar Jesenović.

Sponzorski su ugovor u novinarskoj loži potpisali g. Igor Kodžoman, predsjednik Uprave GNK Dinamo i g. Augustin Jesenović, prokurist AC Jesenović.

Tvrtka AC Jesenović iz Čakovca najveći je trgovac novim i rabljenim vozilima na području sjeverozapadne Hrvatske i regije. Ujedno su ovlašteni trgovac vozila VW grupacije (Volkswagen, Škoda, Seat) te ovlašteni serviser vozila Audi, uz široku ponudu i rabljenih vozila s posebnim jamstvom Das WeltAuto.

Promociji partnerstva pridružili su se prvotimci Dinama Mario Gavranović, Arijan Ademi, Dani Olmo, Izet Hajrović i Amer Gojak koji su tom prilikom s optimizmom i puni samopouzdanja najavili prvu utakmicu u skupini Europa lige. 

Igor Kodžoman, predsjednik Uprave GNK Dinamo

- Izuzetno smo ponosni što smo nakon novog glavnog sponzora u ovoj sezoni dobili podršku još jednog respektabilnog partnera, Auto Centra Jesenović, koja će nas pratiti u ostvarenju zacrtanih poslovnih i sportskih rezultata.  Veseli nas da su upravo Dinamo prepoznali kao poželjnog partnera te im ovim putem zahvaljujem na povjerenju. Podrška naših sponzora, ali i pristup, igra i rezultati koje ostvarujemo, potvrđuje da je Dinamo poželjan partner na svim razinama suradnje.

Augustin Jesenović, prokurist Auto Centra Jesenović

- GNK Dinamo najtrofejniji je hrvatski nogometni klub i uspješan poslovni subjekt te nam je čast i zadovoljstvo biti mu partner. Vezati se uz brand poput Dinama dodatna je vrijednost nama u Auto Centru Jesenović. U svom poslu težimo izvrsnosti i kvaliteti jednako kao što to oduvijek čini i Dinamo, a zajedničke vrijednosti bile su poticaj za poslovnu suradnju i povezivanje. Želimo Dinamu puno uspjeha u domaćim natjecanjima i Euopa ligi te nas veseli da mu na putu do novih trofeja možemo pružiti svoju podršku.

Nakon potpisivanja Ugovora o poslovnoj suradnji i predstavljanja vozila AC Jesenović, igrači Dinama isprobali su prekrasna vozila AC Jesenović, a prilikom vožnje oko maksimirskog travnjaka predstavnicima medija iznijeli su svoja očekivanja od utakmice protiv Fenerbahcea. Prvotimci Dinama svakako očekuju pozitivan rezultat i ono što im posebno treba - pune tribine Maksimira kao na utakmici protiv Young Boysa.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...