Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Godina zdravih odluka

Dinamo u društvu djece predstavio novi kalendar

GNK Dinamo predstavio je u srijedu, 6. prosinca, kalendar za 2018. godinu naziva ‘’Godina zdravih odluka’’ i to u društvu veselih učenika OŠ Jelkovec.

Kao temu kalendara za iduću godinu modri je klub odabrao tematiku zdrave prehrane, pravilnog držanja i sjedenja, važnost tjelovježbe te način na koji se u životu treba nositi s uspjesima i neuspjesima.

Gotovo 200 učenika tako je sudjelovalo u edukativnom programu koji su vodili Ivana Mišerić i jedan od trener mladih igrača nogometne škole Dinamo Ugo Klingor kojima su asistirali igrači prve momčadi Hilal Soudani, Tongo Doumbia, Arijan Ademi, Filip Benković i Ante Ćorić. Nakon uvodnog dijela u kojem su kratki govor održali ravnateljica Osnovne škole Jelkovec gđa. Renata Flajhar, direktor marketinga, prodaje i komunikacija GNK Dinamo g. Tomislav Rukavina te predsjednik Vijeća Gradske četvrti Sesvete g. Stjepan Kezerić, uslijedio je djeci najzanimljiviji dio – aktivacija i edukacija.

Svi su prisutni odradili kratko istezanje i zagrijavanje, održano je predavanje o važnosti zdrave prehrane i doručka, a održana je i prezentacija pravilnog sjedenja. Za veselje i smijeh kojeg nije nedostajalo tijekom promocije dodatno se pobrinuo i Plavko, a na kraju druženja djeci su podijeljene voćke, suveniri i novi kalendari.

Ovim putem zahvaljujemo OŠ Jelkovec na sjajnoj atmosferi, ugodnom druženju i prekrasnoj promociji kalendara za 2018. godinu!

PRODAJA KALENDARA ''GODINA ZDRAVIH ODLUKA''

Kalendar GNK Dinamo za 2018. godine po cijeni od 40,00kn od srijede, 6. prosinca, možete kupiti:

1. U fan shopu na stadionu Maksimir - radnim danom od 10 do 20h, na dan utakmice na stadionu Maksimir od 10 do kraja prvog poluvremena

2. Putem webshopa shop.gnkdinamo.hr - molimo blagdanske narudžbe napraviti (narudžba + uplata iznosa) do srijede, 20. prosinca 

3. Dinamo kućica na Adventu (Trg kralja Tomislava, Ledeni park) - svaki dan od 10 do 23h, do 7. siječnja 2018.

Osim višelisnog kalendara ''Godina zdravih odluka'', u prodaji je na svim navedenim lokacijama i jednolisni kalendar čija je cijena 15kn.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...