Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

B momčad posjetila Novi Marof

Dinamo za Udrugu Sunce i djecu s posebnim potrebama

Povodom obilježavanja 90 godina postojanja NK Novi Marof u četvrtak, 18. svibnja, u Sportskom parku u Novom Marofu odigrana je utakmica između domaćeg slavljenika i B momčadi GNK Dinamo.

Bila je to prilika da novomarofski nogometaši odmjere snagu s mladim igračima najtrofejnijeg hrvatskog nogometnog kluba te da pokažu da se unatoč amaterskom status i u Novom Marofu igra kvalitetan nogomet. Iako rezultat nije bio u prvom planu igrači Dinama slavili su 7:1.

Osim sportskog i slavljeničkog tona, revijalni susret imao je i humanitarni karakter budući da su predstavnici zagrebačkog kluba Udruzi Sunce, za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom iz Novog Marofa, donirali financijska sredstva u iznosu od 20 tisuća kuna za pomoć u provođenju aktivnosti udruge.

U ime Dinama simbolični je ček domaćinu predao sportski direktor Romeo Jozak, a za uspomenu je odrađeno i zajedničko fotografiranje domaćina, gostiju i članova Udruge. Modri je klub na poklon dobio prekrasan uokvireni dres.

Udruga Sunce osnovana je 2002. godine na inicijativu roditelja djece s intelektualnim poteškoćama s ciljem da se okupljaju, druže, podijele svakodnevne brige i probleme te se međusobno savjetuju. Od 2006. provodi projekt ''Sunčeve zrake'', a danas broji 21 dijete s teškoćama u razvoju, troje osoba s invaliditetom, dok su ostali sudionici podupirajući članovi i roditelji.

GNK Dinamo ovim putem još jednom zahvaljuje na lijepom gostoprimstvu u Novom Marofu.

 

Novi Marof, 16. svibnja

Prijateljska utakmica

Novi Marof – Dinamo II 1:7

Sportski park Novi Marof

Novi Marof: Sabolek, Harmicar, Zrno, Loborec, Mi. Sakač, Beštek, Spajić, Halilović, Pavlović, I. Horvat, Štriga (još su igrali: Galina, Puškadija, Šantek, M. Horvat, Crnković).

Trener: Zlatko Kanešić

Dinamo II: Miškić, Morris, Čabraja, Pavlak, Oršolić, N. Taravel, Gogić, Muhar, Miklić, Fintić, Lovren (još su igrali: Bašić, Džidić, Dukla, Špaleta, Gilja, Mamić, Filipović, Bagarić)

Trener: Mario Cvitanović

Sudac: Dino Kramar (Varaždin), Gledatelja: 700

Strijelci: 0:1 Miklić (9.), 0:2 Fintić (10.), 0:3 Lovren (22.), 0:4 Morris (26.), 0:5 Pavlak (64.), 0:6 Gilja (70.), 0:7 Filipović (74.), 1:7 Spajić (76. - 11 m)

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...