Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Duje Čop odlazi u Italiju

GNK Dinamo i Cagliari dogovorili su sve uvjete oko prelaska Duje Čopa u redove talijanskog prvoligaša.

Duje o Dinamu

- U Dinamu mi je bilo jako lijepo, proveo sam ovdje krasne dvije i pol godine, dobio puno od Dinama, ali mu i mnogo dao. Razvio sam se kao igrač i kao čovjek i želim se zahvaliti svim trenerima i suigračima na lijepim iskustvima. S druge strane, nakon dvije i pol godine htio sam isprobati nešto novo, a talijanska liga i Cagliari su svakako veliki izazov i jedva čekam priključiti se novom klubu – rekao nam je Duje Čop.

- Duje je bio među igračima koje smo bili spremni pustiti ove zime i nakon nekoliko ponuda u dogovoru s igračem smo odlučili kako je ova Cagliarija najbolja za sve. U posljednje dvije godine Duje je bio važan dio naše momčadi i svojim je golovima sudjelovao u mnogim uspjesima kluba, ali procijenili smo kako je sada došlo vrijeme za rastanak i iskreno mu želim puno sreće u Italiji. Svakako ima kvalitetu tamo potvrditi dobru formu i igre koje je pokazivao u Dinamu. Nakon što je najbolji strijelac lige otišao u Englesku, a drugi strijelac u Italiju mislim da svi skupa možemo biti ponosni što je naša liga itekako cijenjena u inozemstvu te igrači dobrim igrama u Hrvatskoj, naravno i europskim natjecanjima, mogu dokazati svoju kvalitetu – rekao je trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Podsjetimo, Duje je u Dinamo došao kao slobodan igrač u ljeto 2012. godine te u dvije i pol godine s Modrima osvojio dva naslova prvaka i Superkup te igrao u skupinama Lige prvaka odnosno dva puta Europske lige. Duje je igrajući za Dinamo upisao 110 nastupa, zabio impresivnih 60 golova, osvojio titulu najboljeg strijelca lige te došao do dresa reprezentacije - sve o čemu je oduvijek maštao.

Trener o Čopu

- U posljednje dvije godine Duje je bio važan dio naše momčadi i svojim je golovima sudjelovao u mnogim uspjesima kluba, ali procijenili smo kako je sada došlo vrijeme za rastanak i iskreno mu želim puno sreće u Italiji – rekao je trener Modrih.

- Imam pomiješane osjećaje: sretan sam i ponosan, ali i malo tužan. U Dinamu mi je bilo jako lijepo, proveo sam ovdje krasne dvije godine, dobio puno od Dinama, ali mu i mnogo dao. Razvio sam se kao igrač i kao čovjek i želim se zahvaliti svim trenerima i suigračima na lijepim iskustvima. Od Ante Čačića koji mi je prvi dao šansu, preko Krune Jurčića do Zorana Mamića koji je svakako jedan od najpozitivnijih ljudi u mojoj dosadašnjoj karijeri. S druge strane, nakon dvije i pol godine htio sam isprobati nešto novo, a talijanska liga i Cagliari su svakako veliki izazov i jedva čekam priključiti se novom klubu – rekao je sada već bivši napadač Modrih.

GNK Dinamo mu se želi zahvaliti na svemu što je napravio za naš klub te mu želimo puno sreće u nastavku karijere.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...