Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Junior Jakov Gogić potpisao za modri klub!

Dan nakon što je s modrim klubom profesionalni ugovor potpisao talentirani napadač Borna Miklić, svečani je trenutak i potpisivanje profesionalnog ugovora potpuno zasluženo u Plavom salonu dočekao i Jakov Gogić. Talentirani 18-godišnji Dinamov junior rođen je u Bjelovaru, a prije dolaska u modri klub 2012. godine igrao je za Mladost i Slaven Belupo. 

Jakov Gogić

Rođen: 15.10.1996.

Pozicija: Lijevo krilo, lijevi bočni

Prijašnji klubovi: Mladost, Slaven Belupo

Jakov Gogić u modrom je dresu igrao za kadete u sezoni 2012/13. te za juniore prvo u sezoni 2013/14., a zatim i ove sezone u ''novom'' natjecanju - Međuregionalnoj ligi Zagreb/Sjever. Gogić igra na pozicijama lijevog krilnog ili lijevog bočnog, u prvom je dijelu sezone postigao pet pogodaka, a sa suigračima i trenerom Marijem Cvitanovićem osvojio je jesensku titulu prvaka. Mladi talentirani igrač dobrog centaršuta imao je tijekom polusezone puno sjajnih asistencija, a u posljednjih je šest mjeseci napravio veliki iskorak te je bio jedan od najboljih igrača na polusezoni juniorske lige. 

- Stvarno sam sretan što sam dobio priliku potpisati za Dinamo! Igrao sam ovdje prvo u kadetima, a zatim u juniorima i drago mi je što su u klubu prepoznali moj rad i trud. Naravno, trudit ću se i dalje, dat ću svoj maksimum i naporno trenirati jer je ovo i više nego dobra motivacija za to da budem što bolji u nastavku karijere u modrom dresu - Jakov Gogić

Jakovu čestitamo i želimo puno uspjeha u modrom dresu!

Kopirano!