Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Novi biser iz nogometne škole: Želim igrati u Dinamu!

Dinamo je uoči početka sezone potpisao profesionalni ugovor s talentiranim veznim igračem Tiborom Halilovićem! Mladić koji je u Dinamo došao kada je krenuo u osnovnu školu i koji dres najdražeg kluba nosi više od 10 godina bio je oduševljen nakon potpisivanja.

Alen Halilović je iz prve momčadi Dinama otišao u veliku Barcelonu, a na njegovo mjesto dolazi još jedan igrač iz naše nogometne škole i još jedan Halilović – Tibor. Mladi veznjak već je godinama označavan kao igrač od kojeg se puno očekuje, a on je iz godine u godinu bio sve bolji da bi na koncu potpisao 3-godišnji ugovor s prvacima Hrvatske.

Ime i prezime: Tibor Halilović

Datum rođenja: 18.3.1995.

U Dinamu od: 2002.

Pozicija: Ofenzivni vezni

Kao igraču koji je u Dinamu od samog početka svoje karijere ovo je bio poseban dan: - Presretan sam. U Dinamo sam došao sa šest i pol godina, igrao sam za sve mlađe selekcije kluba i san mi je istrčati na Maksimir za prvu momčad. Ovo mi je velika pohvala za dosadašnji rad, ali i još veći poticaj da nastavim s radom – pričao je oduševljeni mladić. Tibor iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj je zabio impresivnih 16 prvenstvenih golova i bio drugi strijelac momčadi, a na nedavno završenom jakom turniru u Njemačkoj proglašen je za najboljeg veznog igrača.

- Već dugo se raspituju mnogi klubovi, čuo sam za razne ponude, ali nisam uopće razmišljao o tome. Želim igrati u Dinamu i tu je bio početak i kraj svake moguće rasprave – jasan je bio domaći dečko iz Dubeca.

Inače, mladić uz nogometnu karijeru i – studira. Naime, nakon završene III. gimnazije upisao je novinarstvo te tako nastavio svoje obrazovanje: - Zasad mi dobro ide. Naravno, nije lako uz treninge, utakmice i česta putovanja, ali uvijek si posložim stvari da sve stignem – zaključio je simpatični i sretni mladić.

Sigurni smo kako će Tibor u godinama koje dolaze potvrditi svoju kvalitetu i donijeti našim navijačima puno sreće i radosti.

 

Kopirano!