Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Počinje Liga prvaka: Zajedno do pobjede i korak bliže snu

Dinamo u srijedu, u 21:00, protiv Fole Esch počinje svoj novi europski put! Modrima će na putu prema skupinama jednog od dva elitna europska natjecanja stajati tri protivnika, a prvi od njih je luksemburški prvak. Cijene ulaznica su ponovno vrlo pristupačne i vjerujemo da će tribine Maksimira još jednom biti lijepo popunjene pa upravo zbog toga još jednom vrijedi podsjetiti navijače na neke informacije.

Blagajne će tako raditi u utorak od 10 do 19 sati, a na dan utakmice će se ulaznice prodavati od 10 do 21:45. Modri će za ovu utakmicu prodavati i ulaznice za tribinu jug jer gosti iz Luksemburga nemaju organizirani dolazak svojih navijača. Naravno, još uvijek su u prodaji i godišnje ulaznice o kojima više možete naći OVDJE.

Tribina zapad dolje 30 kuna

Tribina Istok 20 kuna

Tribina sjever dolje 10 kuna

Tribina jug 10 kuna

 

Prodaja ulaznica za utakmicu GNK Dinamo – CS Fola Esch bit će personalizirana što znači da će se svaka ulaznica kupovati na ime i prezime. Na svakoj ulaznici bit će vidno istaknuto ime i prezime vlasnika ulaznice te će pripadnicima redarske službe u skladu s njihovim ovlastima prilikom ulaska morati pokazati dokument kojim se potvrđuje kako osoba koja piše na ulaznici zaista ulazi na tribinu. Jedna osoba može kupiti maksimalno 6 ulaznica, a za svaku treba predočiti važeći osobni dokument.

Modri utakmicom protiv Fole Esch, srijeda 21:00, otvaraju Ligu prvaka! Cijene personaliziranih ulaznica su ponovno pristupačne pa pozivamo sve navijače da što ranije dođu na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Također, vrlo je bitno naglasiti kako molimo sve gledatelje da sjednu na označena mjesta na svojim ulaznicama zato što sjedenje u pogrešnom sektoru predstavlja kršenje Zakona o sprječavanju nereda na sportskim terenima.

Stadion se otvara dva sata prije početka utakmice, u 19:00, tako da još jednom pozivamo sve gledatelje da što ranije dođu na Maksimir kako bi se izbjegle gužve na ulazima. Podsjećamo još jednom kako je stadion mjesto gdje nema mjesta rasizmu, nasilju niti diskriminaciji. Dinamo poziva sve navijače na stadion, uživajmo u nogometu i sportskom navijanju i atmosferi te, vjerujemo, u slavlju nakon utakmice.

Vidimo se na Maksimiru!

Kopirano!