Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Sjajni golgeter Borna Miklić potpisao za Dinamo!

Svečano je bilo u utorak, 10. veljače, u Plavom salonu na maksimirskom stadionu gdje je profesionalni ugovor s modrim klubom potpisao Borna Miklić! Miklić je u modri klub stigao 2011. godine iz NK Moslavina, a posljednjih je godina talent, trud i rad dokazivao u Nogometnoj školi Dinamo te u B momčadi modroga kluba.

Borna Miklić

Rođen: 2.11.1997.

Pozicija: Napadač

Prijašnji klubovi: NK Moslavina

Borna je u sezoni 2013/14. u kadetskoj Prvoj HNL na kraju sezone bio najbolji strijelac s čak 23 postignuta pogotka, a s tom je momčadi iste sezone osvojio i kadetski Kup Hrvatske te prvenstvo. Osim toga, neki od uspjeha su ttitula na turniru ''Branko Čavlović-Čavlek'' 2013. godine gdje je bio najbolji strijelac turnira, a iste je godine u prvenstvu postigao sjajan hat-trick u 5:0 pobjedi protiv Lokomotive. Miklić je 2014. godine bio u juniorskoj momčadi Dinama na istaknutom međunarodnom turniru ''Mladen Ramljak'' na kojem je modra momčad osvojila 11. titulu pobjednika turnira. Osim nastupa u dresu Dinama, Miklić je i reprezentativac hrvatske U-17 reprezentacije.

Mladi golgeter bio je presretan nakon potpisa višegodišnjeg ugovora: - Stvarno sam presretan zbog ove prilike koju sam dobio. U klubu sam već nekoliko godina, a ovo je dodatna motivacija za daljnji rad. Trudit ću se opravdati povjerenje i dat ću sve od sebe zbog ove prilike koju sam dobio. Moram priznati da je ovo prekrasan trenutak i zahvaljujem klubu na prilici.

Kopirano!