Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Talentirani stoper: Oduvijek sam maštao o ovome

Dinamo nastavlja potpisivati ugovore s najtalentiranijim mladićima iz naše nogometne škole pa je tako potpis na ugovor s prvacima Hrvatske stavio branič Hrvoje Džijan!

Ime i prezime: Hrvoje Džijan

Datum rođenja: 26.6.1996.

Pozicija: Stoper

Nakon što je u utorak profesionalni ugovor s Modrima potpisao Tibor Halilović isto je napravio i godinu dana mlađi Hrvoje Džijan. Hrvoje je Slavonac iz Županje, a u Dinamo je došao prije tri godine iz Cibalije: - Nogomet sam počeo igrati u Graničaru iz Županje gdje sam bio više godina da bi potom dobio poziv i prešao u Cibaliju. U Vinkovcima sam bio samo jednu godinu kada me zvao Dinamo na što nisam dugo razmišljao i došao sam u Zagreb – priča nam mladi stoper.

- Želio bih se puno zahvaliti svojim roditeljima i obitelji koji su me podržavali i cijelo vrijeme bili uz mene. Naravno, hvala i svim trenerima koji su me trenirali jer svaki od njih mi je pomogao u razvoju – kaže Hrvoje koji će za 20-tak dana postati punoljetan. Kada smo mladića koji se dobro snalazi ispred mikrofona pitali "sjećaš li se kako je izgledao tvoj prvi intervju" Hrvoje se sa smiješkom prisjetio: - Kako se ne bi sjećao? Imao sam devet godina, igrali smo turnir i razgovor je bio za Radio Županju, a kada me voditelj pitao "gdje bi jednoga dana volio igrati?" odmah sam odgovorio: "u Dinamu". Taj san mi se ostvario i presretan sam zbog toga je sam oduvijek maštao o ovome.

Hrvoja su rad, talent i odricanje doveli ovdje gdje se nalazi danas, a nastavi li ovako raditi u budućnosti – bit će jedan u nizu Slavonaca koji su odigrali važnu ulogu u sjajnim rezultatima našeg kluba.

Kopirano!