Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Jednakost = jedini izbor:

Kampanja koja će vas raznježiti

Već nekoliko godina u nizu GNK Dinamo provodi program za prevenciju i suzbijanje rasizma i diskriminacije u nogometu.

Svake godine igrači prve momčadi, ali i igrači iz Dinamove nogometne škole sudjeluju u zanimljivim projektima na temu borbe protiv rasizma i diskriminacije. Nakon što su projekt 2015. godine obilježili prvotimci Dinama te igrači različitih uzrasta iz nogometne škole porukama protiv diskriminacije bilo kojeg oblika, ovoga puta modri je klub odlučio spojiti one najiskusnije i najpoznatije s onima najmanjima kojima je nogomet za sada samo igra i zabava. Kampanja već godinama nosi naziv ''Jednakost = jedini izbor'', a s obzirom na bogatstvo različitosti u modrom klubu - materijala za lijepe kampanje nikada nije nedostajalo.

Zanimljivost kampanje osim sudionika različitih rasa, nacionalnosti, vjeroispovijesti, svakako je to što su u kampanji odlučili sudjelovati igrač prve momčadi, Portugalac Paulo Machado i njegov sin Santiago pred kojim će, kao i pred ostalim malenim nogometašima iz kampanje, jednog dana možda biti upravo lijepa karijera i nastupanje u Ligi prvaka - ono što je njegov otac već ostvario.

Niti ovoga puta naše zvijezde nisu bili samo igrači Dinama, već i maleni nogometaši starosti između šest i osam godina koji treniraju nogomet u Otvorenoj školi modroga kluba. Luka Petračija, Santiago Machado, Abayomi Onifade i Yu Cheng Yin ugostili su na ''svom terenu'' ispod južne tribine stadiona Maksimir starije kolege - prvotimce Dinama. Hilal Soudani, Paulo Machado i Leonardo Sigali sa zadovoljstvom su stigli na veselo druženje s malenim nogometašima, a na snimanju nije nedostajalo smijeha, veselja, zabave i dobrog raspoloženja. Iako je poruka kampanje kao i svake godine borba za jednakost i različitost, ove godine umjesto video kampanje s porukama protiv rasizma i diskriminacije Dinamo je odlučio kroz zabavu i smijeh pokazati da izuzetno cijeni i potiče različitost koja je glavni temelj za bogatstvo, kao i to da će se uvijek zalagati i boriti protiv rasizma i diskriminacije. 

Video kampanje koji će vas sigurno razveseliti možete pogledati u nastavku.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...