Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Modri čekaju Folu: Favoriti smo, ali treba to potvrditi na terenu

Dan uoči početka Lige prvaka na Maksimiru i utakmice protiv Fole Esch trener Modrih Damir Krznar i bočni igrač Josip Pivarić najavili su susret.

- Veseli nas početak europskog dijela naše priče koja će, nadamo se, potrajati što dulje. Fola Esch je slična ekipa onoj od dvije godine, par igrača je došlo novih, ali trener i nogomet koji igraju su ostali isti. Njihove individualne kvalitete sigurno nisu na našem nivou, ali taktičkom disciplinom pokrivaju te moguće nedostatke – rekao je trener Modrih, a Piva razmišlja slično:

- Defenzivno su dobro posloženi i morat će se proliti dosta znoja za rezultat koji želimo -
rekao je trener Modrih na što je Pivarić rekao: - Prihvaćamo tu ulogu, ali to je ipak na papiru i kada istrčimo na teren trebamo dati sve od sebe kako bismo to i ostvarili te europski put počeli na najbolji mogući način.

- Znamo da smo favoriti i da se od nas očekuje dobra utakmica i, možemo to tako reći, sigurna pobjeda kojom bismo već u prvoj utakmici riješili pitanje prolaska u 3. pretkolo. Mi prihvaćamo tu ulogu, ali to je ipak na papiru i kada istrčimo na teren trebamo dati sve od sebe kako bismo to i ostvarili te europski put počeli na najbolji mogući način.

Modri su prije dvije godine igrali protiv Fole i unatoč konačnih 6:0 prolaz nije bio tako lagan: - Mi smo u četiri poluvremena protiv Fole samo u jednom bili dominantni; tamo u nastavku kada smo zabili pet golova. Prvi dio tamo je bio težak, a doma smo dobili 1:0 i nije bilo lako. Prošle godine su oni igrali protiv Gotheborga gdje su iz Švedske donijeli "nulu" i onda doma ispali. Kažem, defenzivno su dobro posloženi i morat će se proliti dosta znoja za rezultat koji želimo.

Trener Modrih ne može računati na dokapetana Arijana Ademija umjesto kojega će igrati Gonçalo ili Pamić, a možda bude i još jedna promjena u sastavu. U svakom slučaju, trener se nada lijepo popunjenim tribinama: - Vjerujemo da će sutra također biti lijepa atmosfera, a mi ćemo dati sve od sebe za što bolji rezultat.

Ponovimo još jednom kako su cijene ulaznica za utakmicu pristupačnih 10 kuna za sjever i jug, 20 kuna za istok i 30 kuna za zapad, a blagajne na dan utakmice rade od 10 do 21:45.

Vidimo se na Maksimiru!

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...