Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Trener Petev uoči Pule:

Očekujem nastavak ritma dobrih utakmica

Sudbina Arijana Ademija pred Sportskim arbitražnim sudom još je uvijek neizvjesna. Klub nije dobio nikakvu obavijest, čak niti o eventualnoj odgodi odluke. I Dinamo kao klub i Ademi kao stranka u postupku učinili su sve da dokažu nevinost te da ubrzaju proces donošenja odluke. Zašto ona nije donesena, pitanje je za Sportski arbitražni sud, CAS. Svi su u kubu i dalje optimistični, a konačnu presudu očekujemo u idućih nekoliko dana.

- Koliko bi mi značio Ademijev povratak? Vi ga možda znate i bolje od mene. Svi se nadamo odluci koja će biti pozitivna i uza klub i za Ademija. Nadam se da ćemo je što prije doznati i da ćemo se zajedno veseliti Ademijevu povratku - istaknuo je trener prve momčadi Ivajlo Petev na konferenciji za medije uoči prvenstvenog ogleda s Istrom 1961.

Modri će u nedjelju, 19. ožujka, u 15 sati gostovati u Puli u okršaju 25. kola MAXtv Prve lige. I sam Petev nada se poletnom Dinamu na Aldo Drosini, neovisno o tome što će glavni problem biti teren: - Očekujem da ćemo i u Puli nastaviti ritam dobrih utakmica, ali ipak me brine jedan detalj – teren. Ali, kakav je, takav je. Moramo se prilagoditi. Zadatak je da budemo pravi u svih 90 minuta. Istra je solidna momčad i doista očekujem dobru utakmicu. Armin Hodžić? U punom je naletu, a bio bih sretan da, uz njega, još poneki igrač zatrese mrežu.

U prvom je dijelu sezone Istra 1961 otkinula bod u Maksimiru odigravši 1:1 s Modrima: - Taj me rezultat još uvijek smeta, ali sami smo krivi. Uostalom, i to nam je još jedan motiv da u nedjelju budemo pravi.

Trener Dinama podsjetio je da su izvan pogona ozlijeđeni Fiolić, Sigali i Henriquez, dok će zbog žutih kartona izostati i Pivarić: - Fiolić je prije tri dana osjetio bol pa neće biti u kadru. Sigali zasad radi po posebnom programu, ali vidljivo je da je svakim danom u sve boljem stanju - rekao je Petev za kraj konferencije te dodao da je u punom pogonu oporavljeni Soudani.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...